Γιώργος Δημητριάδης: Ανάδειξη της περιοχής μας σε κυψέλη αθλητισμού

Metrosport Team13 Μαΐου 2021

Ο Διευθυντής των Ακαδημιών του Καμπανιακού Γιώργος Δημητριάδης μίλησε στο kampaniakos.gr για τους στόχους του συλλόγου, αλλά και το μεγάλο όραμα της διοίκησης για την δημιουργία Πρότυπων Ακαδημιών.


Αναλυτικά η δήλωσή του.

Δυστυχώς με τις καταστάσεις που βιώνουμε αναγκαστήκαμε να χάσουμε άλλη μια χρόνια όσο αναφορά τις δράσεις της Ακαδημίας , νομίζω όμως ήταν απαραίτητο γιατί τριγύρω μας όλοι γίναμε μάρτυρες δυσάρεστων καταστάσεων με απώλειες δικών μας προσώπων.

Το αισιόδοξο όμως μήνυμα προσωπικά το έλαβα από την διοίκηση του συλλόγου η οποία παρά τις τεράστιες αντιξοότητες προχωράει ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα υποδομών το οποίο είναι πρωτόγνωρο και συνάμα πρωτοποριακό.

Ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς που σαν στόχο θα έχει την λειτουργία μιας πρότυπης Ακαδημίας η οποία θα λειτουργεί επαγγελματικά.

Οι παροχές προς τους αθλητές μας θα είναι μοναδικές και σαν στόχος θα τεθεί η δημιουργία ποδοσφαιριστών ικανών να ανταποκριθούν σε επαγγελματικές κατηγορίες. Στην προσπάθεια αυτή θα γίνει κάλεσμα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της περιοχής οι οποίοι θα έχουν υψηλούς στόχους.

Να επισημάνω ότι στα μέσα Ιουνίου θα έχουμε ήδη καταλήξει στο πρότζεκτ της Ακαδημίας και τον τρόπο λειτουργίας αυτής. Θα είναι μια μεθοδική προσπάθεια επιστημονικά στοιχειοθετημένη και θα αποσκοπεί σε υψηλού επιπέδου παροχές με υψηλές όμως απαιτήσεις.

Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για όλες αυτές τις τομές που οραματίζεται με γνώμονα την ανάδειξη της περιοχής μας σε Κυψέλη αθλητισμού , εμείς οι προπονητές που έχουμε την ευλογία και τύχη να είμαστε μέλη του σωματείου θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο να πετύχουμε τους στόχους.

Ανακοίνωση Καμπανιακού

Αγαπητοί γονείς με χαρά ανακοινώνουμε την επανέναρξη των δραστηριοτήτων της ακαδημίας μας από την Δευτέρα 17/05/2021 και τις ημέρες Δευτέρα Τετάρτη και Παρασκευή.

Η τελευταία υπουργική απόφαση που μας κοινοποιήθηκε μας αναγκάζει να προσαρμοστούμε στους νέους κανόνες λειτουργίας ώστε να μπορούμε τηρώντας τα υγειονομικά πρωτοκολλά να καλύψουμε τις ανάγκες των παιδιών.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους κανόνες λειτουργίας:

Απαγορεύονται οι προπονήσεις σε επίπεδο τμημάτων , έτσι θα δημιουργηθούν γκρουπ παιδιών ηλικιακά κοντά.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στις προπονήσεις εώς την Πέμπτη το απόγευμα για να γίνει ο διαχωρισμός των γκρουπ και να ανακοινωθούν την Παρασκευή . Δήλωση συμμετοχής γίνεται στις ομάδες viber που έχουν δημιουργηθεί ανά τμήμα.

Απαραίτητη η προσκόμιση στην γραμματεία πριν την έναρξη των προπονήσεων η βεβαίωση του σχολικού σελφ τεστ, κανένα παιδί δεν θα προπονείται χωρίς την βεβαίωση η υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα ότι το παιδί κάνει τα απαραίτητα σελφ τεστ.

Όλοι οι αθλητές οφείλουν να βρίσκονται στο γήπεδο 10 λεπτά πριν την έναρξη της προπόνησης με αθλητική περιβολή του σωματείου ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ και όχι καθημερινά αθλητικά ρούχα. Τα αποδυτήρια λογίζονται κλειστός χώρος και δεν θα λειτουργούν .

Λόγω του περιορισμού σε άτομα και χρόνο οι ώρες που θα ανακοινωθούν δεν μπορούν να αλλάξουν.

Απαγορεύεται αυστηρά η είσοδος των γονέων και κηδεμόνων εντός του γηπέδου.

Λόγω των αναπτυξιακών έργων παρακαλούνται οι συνοδοί γονείς να είναι προσεκτικοί και να οδηγούν τα παιδιά μέχρι την είσοδο της κερκίδας. Στους περιβάλλοντας χώρους υπάρχουν επικίνδυνα υλικά λόγω των έργων που είναι σε εξέλιξη

Τα παιδία να έχουν μαζί τους νεράκι σημειωμένο με το όνομά τους.

Θα λειτουργεί κανονικά η γραμματεία για τις ανάγκες εξόφλησης των συνδρομών.

Σας παραθέτουμε τις λίστες των εως τώρα εγγεγραμμένων αθλητών με έντονο χρώμα . καταληκτική μέρα εγγραφών Πέμπτη 13/5/2021 στις ομάδες VIBER ανά τμήμα (μπορείτε να ενημερωθείτε από ήδη εγγεγραμμένους γονείς).

Την Παρασκευή θα αναρτηθούν τα γκρουπ και οι ώρες διεξαγωγή των προπονήσεων.

Καλή μας αρχή,

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.