Γιώργος Αβαρλής: «21/12 θα δωθεί το δώρο Χριστουγέννων»

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός φοροτεχνικός, Γιώργος Αβαρλής ο οποίος μίλησε για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας που παίρνει η Κυβέρνηση, αλλά και για το επίδομα Χριστουγέννων.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5

Για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα: «Να ξέρετε ότι διπλασιάζεται. Όσοι το πάρουν να γνωρίζουν πως θα εισπράξουν το διπλάσιο. Είναι από τα πρώτα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση. Είναι πολύ μεγάλη βοήθεια».

Για την αναστολή εργασίας: «Είναι το δεύτερο μέτρο που θα πάρει η Κυβέρνηση. Όποιος είναι σε αναστολή, η επίχειρηση ή ο εργοδότης θα καταβάλει το -40%. Αυτό ισχύει και για όσους έχουν παιδία που σπουδάζουν και νοικιάζουν σπίτια εκτός νομού Θεσσαλονίκης».

«Είναι πρωτυπία σε σχέση με τις προηγούμενες καταστάσεις. Από το χαμένο 40%, το 50% θα δωθεί άμεσα εφόσον δώσουν οι ενδιαφερόμενοι τον τραπεζικό τους λογαριασμό. Εκεί θα δωθεί. Δεν πηγαίνει στην εφορία πια».


Για τους εμπόρους: «Οι επιταγές που λήγουν μέχρι 31/12 θα πάρουν παράταση 15 μέρες. Για όλους τους φορολογούμενους που ανήκουν στις ομάδες αναστολής, δικόπτεται η πληρωμή και μεταφέρεται για τον Μάρτη, για όσους το επιθυμούν».

Για το δώρο Χριστουγέννων: «Θα δωθεί επί του πραγματικού μισθού στις 21/12 από το κράτος».

Για τις επιστρεπτέες: «Τις 30 του μηνός λήγει η προθεσμία. Μπορούν να πάρουν μέρος οι πάντες, και όσοι έχουν μείωση του τζίρου κατά 20%».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.