Γιώγος: «Προπονήσεις και δράσεις από το σπίτι»

Χρήστος Λιάπης16 Μαρτίου 2020

Οι προπονήσεις σταμάτησαν και στα Κουφάλια σκέφτηκαν κάτι πρωτοποριακό που μπορεί να γίνει παράδειγμα προς μίμηση. 

Ο γυμναστής του ΠΑΟ Κουφαλίων Στέφανος Γιώγος εκπόνησε πρόγραμμα προπονήσεων σε συνεργασία με τον προπονητή της ομάδας Ανέστη Τσιτενίδη προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να παραμένουν σε εγρήγορση. Για αυτή του την πρωτοβουλία στην εφημερίδα Metrosport επισήμανε: «Από την στιγμή που δεν μπορούμε να κάνουμε προπόνηση στο γήπεδο κάνουμε στο σπίτι. Σε συνεργασία με τον προπονητή στέλνω ένα πρόγραμμα μέσω viber στους ποδοσφαιριστές με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

 Από όσο γνωρίζω οι ποδοσφαιριστές ακολουθούν το πρόγραμμα και είναι ενθουσιασμένοι. Άλλωστε κάθε μέρα είναι κάτι καινούργιο. Από την άλλη μέσω της σχολής ατομικών προπονήσεων που έχουμε φτιάξει με τον Δημήτρη Τότα και σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαιρου Shooters Academy, αποφασίσαμε από κοινού να προτείνουμε καθημερινά ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης, το οποίο μπορεί να εκτελεστεί στο σπίτι. Συγκεκριμένα φτιάχνουμε καθημερινά βίντεο που απευθύνονται σε ποδοσφαιριστές άνω των 12 ετών προκειμένου αυτές τις ημέρες που είναι στο σπίτι τους να αθλούνται ελεύθερα. 

Αποφασίσαμε να το δημοσιεύσουμε ελεύθερα για να το εκμεταλλευτούν και άλλα παιδιά είτε ασκούμενα σε εμάς είτε αλλού. Θέλαμε να κάνουμε μια δράση τέτοια για να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που μένουν μέσα στο σπίτι, τα παιδιά, τους αθλητές, τις μητέρες, τους πατέρες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.