Γιοάν Σάστρε: Η διαδρομή και οι αριθμοί της πρώτης κίνησης του Μπότο στον ΠΑΟΚ

Χρύσανθος Δοβλέτογλου10 Ιανουαρίου 2022

Η πρώτη μεταγραφή του ΠΑΟΚ την χειμερινή μεταγραφική περίοδο είναι γεγονός. Ο Γιοάν Σάστρε είναι έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει το κενό στο δεξί - κατά πρώτο λόγο - άκρο της άμυνας και κατά δεύτερο στο αριστερό. Το επίθετο του στα ισπανικά σημαίνει... ράφτης.

Ο 24χρονος μπακ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ισπανική ομάδα και έχει χριστεί μία φορά διεθνής, με την U 19 της χώρας του. Αυτή, μάλιστα, θα είναι η παρθενική φορά που θα αγωνιστεί σε άλλον σύλλογο.

Το θετικό για τον Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ότι προέρχεται από γεμάτες σεζόν. Φέτος μετράει επτά αγώνες στη La Liga και δύο στο Κόπα Ντελ Ρέι, πέρσι έγραψε 32 παρουσίες στη 2η κατηγορία της Ισπανίας, με ένα τέρμα και τρεις ασίστ, πρόπερσι 19 εμφανίσεις στη La Liga και δύο στο Κόπα Ντελ Ρέι με τρεις ασίστ και την περίοδο 18/19 συνολικά 30 συμμετοχές με μία ασίστ. 

Το τελευταίο παιχνίδι του στο Πρωτάθλημα ήταν στις 31 Οκτωβρίου όταν έπαιξε 8 λεπτά στο 1-1 με την Κάντιθ. Έπαιξε όμως στο Κύπελλο, στις 5 Ιανουαρίου βασικός κόντρα στην Έιμπαρ, στο 2-1 της Μαγιόρκα εκτός έδρας.

Η τιμή του στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου σύμφωνα με το transfermarkt είναι στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ αλλά πριν 2,5 χρόνια, τον Ιούνιο του 2019 ήταν στα 2 εκατομμύρια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.