Γιδόπουλος: «Είναι φερέφωνο ο Βρέντζος, εξέθεσε τον Μαρινάκη -Γέμισε το Δαφνί από τρελούς, δεν χωράνε...»

Metrosport Team08 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στράτος Γιδόπουλος, σχολιάζοντας την κόντρα Μαρινάκη- Μητσοτάκη και την γενικότερη διαπλοκή του ποδοσφαίρου, των επιχειρήσεων και της πολιτικής ζωής.


Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Στο είχα πει πριν τρεις μήνες ότι ο Παναθηναϊκός πάει να πάρει το πρωτάθλημα, ο ΠΑΟΚ θα είναι μετριότητα και ανταγωνιστής του Παναθηναϊκού θα είμαστε εμείς, η ΑΕΚ. Και αν ο Ολυμπιακός δείχνει μια άνοδο τώρα,το κάνει χάρη στην ποιότητα δύο, τριών παικτών.

Στο επίμαχο θέμα, πιστεύω ότι ο Βρέντζος εξέθεσε ανεπανόρθωτα τον Μαρινάκη. Ποιος είναι αυτός και βγαίνει και κατηγορεί τον Πρωθυπουργό...Υπάρχουν πολλοί τρελοί στην Ελλάδα, το Δαφνί έχει γεμίσει και δεν χωράνε! »

Σχετικά με το πέναλτι: «Όντως δεν ήταν πέναλτι αυτό που έδωσε. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός μπορούσε να διαμαρτυρηθεί, και έπρεπε γιατί ήταν καλύτερος και έπρεπε να κερδίσει το παιχνίδι. Αλλά όχι να βγει αυτός ο Βρέντζος. Από τα 10 εκατομμύρια της Ελλάδας, 7 άτομα τον ξέρουν. Πως το κάνει αυτός... το φερέφωνο. Ο Μαρινάκης έπρεπε να βγει και να τον διώξει τον Βρέντζο».

Για το πως ξεκίνησε ο κόντρα Μητσοτάκη- Μαρινάκη: «4 μέρες βγάλατε ότι παρακολουθούνται ο Μαρινάκης και ο Καρυπίδης. Αν είναι δημοσιογράφος, ο Βαξεβάνης έπρεπε να κάνει έρευνα και πριν 5 χρόνια, που είχαμε άλλη κυβέρνηση. Εάν ο Βαξεβάνης δεν δείξει τα στοιχεία στην εισαγγελία να τον πάρουν, να τον δέσουν και να τον πάνε μέσα.

Εγώ πιστεύω ότι όλα έγιναν για το δημοσίευμα με τις παρακολουθήσεις σε Μαρινάκη και Καρυπίδη. Και να πω και κάτι άλλο. Αν δεν παρακολουθεί η ΕΥΠ όλους μας, τότε ποιος είναι ο λόγος της ύπαρξής της .Καταντήσαμε γελοίοι σαν κράτος. Κατηγορούμε πάντα των Πρωθυπουργό. Για όλα φταίει ο πρωθυπουργός!»

Τέλος, αναφέρθηκε στη στάση του Μαρινάκη στην όλη υπόθεση: «Τεράστιο λάθος, που δεν έδιωξε τον Βρέντζο. Ο Μαρινάκης τόσο καιρό δεν έχει πειράξει κανένα, έχει χαρίσει τόσα πρωταθλήματα στον Ολυμπιακό. Μπορεί να σκούζει όταν χάνει σε έναν αγώνα, αλλά να μην χτυπάμε μόνο τον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.