Γιδόπουλος: «Καλός προπονητής ο Γιαννίκης, αν η ΑΕΚ είχε Λουτσέσκου θα είχε διαφορετικά αποτελέσματα»

Metrosport Team15 Οκτωβρίου 2021

Ο Στράτος Γιδόπουλος μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τους Άραβες επενδυτές που μπαίνουν στο ποδόσφαιρο, το γιατί δεν έρχονται στην Ελλάδα, τη συνεργασία ΑΕΚ-Γιαννίκη και τους Μάντζιο και Λουτσέσκου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για του Άραβες επενδυτές και γιατί δεν επενδύουν στην Ελλάδα:

«Περιμένουν να έχουν μεγάλη δημοσιότητα ή να κερδίσουν πολλά χρήματα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Δεν ενδιαφέρονται για το στοίχημα. Τι να έρθουν να κάνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Μπορεί να επενδύσει κάποιος μικρομεσαίος για να πάρει αντίστοιχη φήμη. Το κάνουν για προσωπική προβολή και διαφήμιση. Θα το κάνουν στις μεγάλες Ευρωπαϊκές ομάδες».

Για την ΑΕΚ και την αλλαγή προπονητή:

«Όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι. Ο Γιαννίκης ήταν καλός προπονητής σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΣ που δεν είχε πρωταθλητισμό. Η ΑΕΚ έχει πίεση. Θα ανταποκριθεί; Μετά τον Μιλόγεβιτς θα έκανα επιλογή ξένου καλύτερου ονόματος. Ο Μιλόγεβιτς δεν πήρε τον χρόνο, δεν του τον έδωσαν. Έπρεπε να του δώσουν περιθώριο 10 αγώνων τουλάχιστον για να προσαρμόσει τους καλούς παίκτες που του πήραν. Το συμβόλαιο 7 μηνών στον Γιαννίκη δείχνει ότι παίζεις κορώνα γράμματα. Τα δείγματα του Γιαννίκη ήταν καλά, αλλά είναι διαφορετικό να είσαι προπονητής στον ΠΑΣ Γιάννινα και διαφορετικό στην ΑΕΚ. Έχουμε αρρώστια στην ΑΕΚ να αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα. Δεν είναι σωστή λογική. Όταν κάνω μια επιλογή σαν πρόεδρος πρέπει να τη στηρίξω».

Για τους Μάντζιο και Λουτσέσκου:

«Έδωσε έργο σε έναν χρόνο ο Μάντζιος. Απορώ πως στον Άρη ταρακουνήθηκε ο Μάντζιος. Δεν μπορεί μια ομάδα να κερδίζει διαρκώς. Τον προπονητή πρέπει να τον πιστέψεις για να πετύχει. Να έχει αυτοπεποίθηση για να πετύχει. Ο Λουτσέσκου είναι επιτυχημένος προπονητής. Ο ΠΑΟΚ με ελλιπές ρόστερ έχει πολύ καλά αποτελέσματα. ΑΝ η ΑΕΚ είχε Λουτσέσκου θα είχε διαφορετικά αποτελέσματα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.