«Αυτές είναι διαφορές μεταξύ Ολυμπιακού και των υπολοίπων στην Ελλάδα»

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Στράτος Γιδόπουλος όπου και αναφέρθηκε στην επικείμενη υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη στην ΕΠΟ. Ταυτόχρονα έκανε και το σχόλιο του για την πορεία του ελληνικού πρωταθλήματος και την διαφορά μεταξύ του Ολυμπιακού και των υπολοίπων ομάδων στην Ελλάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5:

Για τον Ζαγοράκη στην ΕΠΟ: «Είναι ένα άτομο που μπορεί να προσφέρει αρκεί να μην δέχεται πιέσεις γιατί το αντικείμενο το γνωρίζει. Πάντα στην ΕΠΟ μπαίνουν πρόεδροι άτομα που δεν έχουν παίξει ποτέ το άθλημα. Αφού δεν το γνωρίζουν το αντικείμενο πως να το διοικήσουν; Πάντοτε αυτοί που ήταν πρόεδροι ήταν διορισμένοι από τους μεγάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για το αν κομματοποιείται η διοίκηση της ΕΠΟ: «Οποιοσδήποτε και αν έμπαινε δεν θα ανήκε κάπου πολιτικά; Όλοι είναι πολιτικοποιημένοι, αυτό είναι μια αστεία δικαιολογία. Εγώ αν ήμουν στην ΑΕΚ θα στήριζα την προεδρία Ζαγοράκη».

Για την πορεία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα: «Δυστυχώς για εμάς, ο Ολυμπιακός έγινε Ευρωπαϊκή ομάδα και εμείς μείναμε στα ίδια. Σαν λειτουργία σωματείου το λέω, όχι αγωνιστικά. Ο Ολυμπιακός πουλάει πολύ καλύτερα, γιατί ήρθε σε επαφή με μεγάλους μάνατζερ. Αυτή είναι η ικανότητα των μάνατζερ. Φυσικά είναι και η μεγάλη ικανότητα των σκάουτερ, μην ξεχνάμε τους Σισέ και Μπά και πόσο θα πουληθούν. Πουλήθηκε ο Τσιμίκας, και ο Γιαννούλης που είναι εφάμιλλος του, πουλήθηκε στο 1/3. Αν ο Γιαννούλης ήταν στον Ολυμπιακό θα πωλούνταν 18 εκατ. Οι μάνατζερ κάνουν κουμάντο στο ποδόσφαιρο. Οι επιλογές που κάνει ο ΠΑΟΚ σε αυτό το κομμάτι δεν είναι οι κατάλληλες. Και εμείς στην ΑΕΚ το ίδιο έχουμε πάθει, δεν μπορούμε να βρούμε αριστερό μπακ τώρα».

Για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα: «Ο ΠΑΟΚ είναι πιο δεμένη ομάδα, εμείς μας ήρθε η σφαλιάρα με τον ΠΑΣ και αρχίζει πλέον η εσωστρέφεια στον σύλλογο. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε εκτός έδρας τον ΟΦΗ τώρα».

Για τον Γκαρσία και για την πορεία του Δικεφάλου του Βορρά: «Ο Γκαρσία δεν δέχεται με τίποτα την ήττα. Έτυχε να αναλάβει την ομάδα που δεν είναι και στα καλύτερά της και τώρα αρχίζει μια κριτική η οποία προσωπικά εμένα δεν μου αρέσει. Τώρα κρεμάνε τον τερματοφύλακα, αλλά η μπάλα στο δεύτερο γκολ κόντραρε. Αυτό δεν το λένε. Έπαψε να είναι καλός ο Ζίβκοβιτς δηλαδή; Ακούω τώρα ότι ο ΠΑΟΚ θέλει τερματοφύλακα. Γιατί; Ο ΠΑΟΚ θα βάλει τα πράγματα κάτω και θα συνέλθει. Έμαθα πως γύρισε ο Ζαμπά, απορώ γιατί δεν κάνει καριέρα αυτό το παιδί, μου αρέσει πάρα πολύ. Επίσης ο Καγκάβα είναι παικτάρα και θα βοηθήσει πολύ».


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.