Γιατρός Εθνικής Δανίας για Έρικσεν: «Δεν ξέρουμε τι έκανε την καρδιά του να σταματήσει»

Metrosport Team13 Ιουνίου 2021

Το γεγονός που από χθες έχει συγκλονίσει το ποδοσφαιρικό και όχι μόνο κοινό είναι η κατάρρευση του Έρικσεν κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας με αντίπαλο την Φινλανδία

Ένας από τους ανθρώπους που έκαναν τα πάντα για να κρατηθεί στη ζωή ο έμπειρος μεσοεπιθετικός της Ίντερ, ήταν ο γιατρός της Εθνικής Δανίας, Μόρτεν Μπόεσεν, ο οποίος έδωσε επιπλέον λεπτομέρειες για τα όσα εκτιλύχθηκαν εντός του αγωνιστικού χώρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

«Είναι ξύπνιος, έχει κανονικά τις αισθήσεις του και απαντά κανονικά σε όλες τις ερωτήσεις. Η καρδιά του χτυπάει ξανά κανονικά. Φοβάμαι ότι δεν έχω καμία απάντηση στο τι μπορεί να προκάλεσε όλο αυτό. Γι’ αυτό το λόγο παραμένει ακόμα στο νοσοκομείο. Η καρδιά του σταμάτησε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πρέπει να βρούμε τι πραγματικά έγινε. Είχε φύγει όμως. Ευτυχώς μετά από μία απινίδωση επανήλθε. Πόσο κοντά φτάσαμε στο μοιραίο; Πραγματικά δεν ξέρω. Οι εξετάσεις του είναι όλες καλές δεν έχουμε ακόμα απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις».

Ενώ επί του θέματος μίλησε και ο team manager της Δανίας, Πίτερ Μέλερ: 

«Οι παίκτες έλαβαν βοήθεια από ψυχολόγους ειδικών κρίσεων που επισκέφτηκαν την ομάδα στο ξενοδοχείο. Όλοι οι παίκτες μίλησαν πολύ ανοιχτά και εξέφρασαν τα συναισθήματα τους. Κάθε ένας έχει τον δικό του τρόπο να το χειριστεί. Κάποιοι ήθελαν να το συζητήσουν, να το βγάλουν από μέσα τους. Άλλοι, όχι.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.