Γιατράς: «Θα καταλάβουν τι κάνει ο Προμηθέας»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Προμηθέας έγινε η πρώτη επαρχιακή ομάδα που κατακτά έναν τίτλο. Ο πρωτεργάτης της επιτυχίας, Μάκης Γιατράς, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, τη φετινή σεζόν και το όνειρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Προμηθέα: «Είμαστε μια παρέα. Δεν υπάρχουν ρόλοι, είμαστε όλοι ένα, μια οικογένεια, είμαστε αδέρφια. Νιώθω πολύ οικεία στην Πάτρα. Οι άνθρωποι μου κόρναραν, με χειροκροτούσαν. Είναι μια όμορφη ημέρα για την Πάτρα. Θα είχαμε γλέντια μεγάλα αν υπήρχε ο κόσμος. Ελπίζω σύντομα να τελειώσει όμως αυτό καθώς η χρονιά θα είναι δύσκολη και θα χρειαστεί. Μακάρι όλα να πάνε καλά. Κάναμε καλά παιχνίδια και τις δύο ημέρες. Δείξαμε ότι τα θέλαμε. Οι ομάδες ήταν πολύ καλές και ήταν δύσκολο. Με τη βοήθεια του Θεού και την τύχη τα καταφέραμε».

Ακόμη, πρόσθεσε: «Δεν έχω επαγγελματική σχέση με τη διοίκηση, έχουμε μια άλλη σχέση. Νιώθω ότι είμαστε μια οικογένεια. Η ομάδα τα κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα. Το παραμύθι με το μπάτζετ, φέτος έχει δράκο και θα καταλάβουν όλοι τι κάνει ο Προμηθέας. Αυτοί που έρχονται παίρνουν το 100% και για αυτό η ομάδα πάει τόσο καλά».

Για το όνειρο του πρωταθλήματος: «Οι αποστάσεις μας είναι μεγάλες. Το μπάτζετ του Παναθηναϊκού είναι σχεδόν 10 φορές του Προμηθέα. Υπάρχει διαφορά. Ωστόσο, τα μπάτζετ δεν παίζουν μπάσκετ αλλά και χωρίς αυτά δεν κάνεις ομάδα. Έχουν ενισχυθεί όλες οι ομάδες. Οι ομάδες έκαναν κινήσεις και ενισχύθηκαν. Εμείς είπαμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω ώστε να μην προκαλέσουν την κοινωνία και να δούμε πως θα κυλήσει το θέμα με την πανδημία. Κατακτήσαμε ένα τίτλο στην αρχή. Είμαστε μια νέα ομάδα».

Για το αν μπορεί να γίνει παράδειγμα και για τις άλλες ομάδες η επιτυχία του Προμηθέα: «Γιατί όχι; Γίνονται σοβαρές κινήσεις. Στο μπάσκετ όταν βάζει κάποιος χρήματα πρέπει να τον προστατεύεις. Εμείς προσπαθούμε να κάνουμε σωστά βήματα και προσεκτικά».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.