Γιατί ο Σάκης Ρουβάς έχει δώσει σε όλα τα παιδιά του ονόματα από «Α»

Metrosport Team24 Ιουνίου 2020

Ο λόγος που ο δημοφιλής τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς και η σύζυγος του, Κάτια Ζυγούλη, επέλεξαν να δώσουν ονόματα τα οποία ξεκινάν από «Α» στα παιδιά τους, σίγουρα θα σας προκαλέσει εντύπωση.

H Kris Jenner έδωσε σε όλα τα παιδιά της ονόματα από Κ. Αυτό είναι γνωστό. Έχεις παρατηρήσει όμως ότι και ο Σάκης Ρουβάς έχει δείξει την προτίμησή του σε ένα συγκεκριμένο γράμμα, δίνοντας σε όλα τα παιδιά του ονόματα από άλφα; Κι όμως! Το ερώτημα είναι «γιατί»;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Σάκης και η Κάτια έχουν πλέον τέσσερα παιδιά: Την Αναστασία (11 ετών), τον Αλέξανδρο (8 ετών), την Αριάδνη (7 ετών) και τον Απόλλωνα (4 ετών). Εάν λάβουμε υπόψη και τα ονόματα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος (το βαφτιστικό όνομα του Σάκη) και Αικατερίνη (το βαφτιστικό όνομα της Κάτιας), τότε τα ονόματα από Α στην οικογένεια φτάνουν τα έξι.

Ο Σάκης είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα σε παλαιότερή του συνέντευξη. Όπως είχε πει τότε, η επιλογή που έκαναν με την Κάτια Ζυγούλη, δεν οφειλόταν στο γεγονός ότι θεωρούν το γράμμα αυτό τυχερό.

Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!», είχε πει ο τραγουδιστής. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.