Γιατί ο ΠΑΟΚ προσπέρασε τον Νταβίντε Σαντόν

Metrosport Team31 Δεκεμβρίου 2021

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Είναι γνωστό ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει για κοινοτικό δεξί μπακ και γι αυτό χθες, υπήρξε έντονη αναφορά σε ιταλικό δημοσίευμα που ανέφερε ότι ο Δικέφαλος ενδιαφέρεται για τον 30χρονο μπακ της Ρόμα, Νταβίντε Σαντόν, τον οποίο θέλει και Γαλατασαράι. 

Ο Ιταλός μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι κι αυτό κάνει ακόμη πιο ελκυστική την περίπτωσή του, όπως και το γεγονός ότι το 2018 η Ρόμα, το καλοκαίρι του 2018 κατέβαλε 9.5 εκατομμύρια ευρώ στην Ίντερ για να τον αποκτήσει. 

Ωστόσο, έχει κάνει μόλις 53 συμμετοχές και 3 ασίστ με την φανέλα των «τζιαλορόσι», ενώ φέτος δεν έχει ούτε μία επίσημη παρουσία σας ματς της Ρόμα. Στην καριέρα του έχει 2 γκολ σε 293 εμφανίσεις με τις φανέλες των Ίντερ, Τσεζένα, Νιουκάστλ και Ρόμα, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και στα αριστερά. 

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της σημερινής “Μ”, ο ΠΑΟΚ έχει προσπεράσει την περίπτωσή του, λόγω του ότι δεν έχει γεμάτες χρονιές τελευταία και στο παρελθόν είχε και σοβαρό τραυματισμό (είχε μείνει εκτός για έξι μήνες τη σεζόν 2014-15, λόγω χιαστών).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.