Γιατί ο Ντάνι Άλβες δεν έχει τα χρήματα της εγγύησης για να βγει από τη φυλακή;

Χρύσανθος Δοβλέτογλου25 Μαρτίου 2024

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης αποφάσισε ο Ντάνι Άλβες να αποφυλακιστεί προσωρινά εν αναμονή της τελικής ποινής του. Όμως, πρώτα πρέπει να πληρώσει ως εγγύηση το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ και, προς το παρόν, δεν το έχει κάνει.

Ο Βραζιλιάνος απευθύνθηκε αρχικά στον πατέρα του Νεϊμάρ Τζούνιορ , ο οποίος του έχει ήδη δανείσει τα 150.000 ευρώ που πλήρωσε στην καταγγέλλουσα ως αποζημίωση. Ωστόσο, αποφάσισε να του αρνηθεί κάθε είδους βοήθεια από εδώ και πέρα, με το επιχείρημα ότι πλέον έχει καταδικαστεί.

Το ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί ο ίδιος ο Άλβες δεν έχει τα χρήματα να πληρώσει μετά την μεγάλη καριέρα του. Η απάντηση, σύμφωνα με την Mundo Deportivo, είναι απλή και έχει δύο πτυχές.

Πρώτον, ο λογαριασμός που διατηρεί ο βετεράνος παίκτης της Μπαρτσελόνα με την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Ντινόρα Σαντάνα, έχει μπλοκαριστεί γιατί δεν κατέβαλλε την διατροφή που είχε υποχρέωση.

Δεύτερον, ο δικηγόρος που είναι υπεύθυνος για την υπεράσπισή του σε αυτή την υπόθεση, Ινές Γκουαρδιόλα, διαβεβαιώνει ότι έχει δύο λογαριασμούς στη χώρα στην Ισπανία. Στον ένα, ωστόσο, δεν υπάρχει υπόλοιπο και στον άλλο 51.000 ευρώ. Το πρόβλημα είναι ότι τον βαραίνει δικαστική κατάσχεση 50.000 ευρώ. Και σε κάθε περίπτωση, αυτό το ποσό δεν θα αρκούσε για να καλύψει τις ανάγκες του.

Οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι η οικογένειά του θα ζητούσε δάνειο για να βγάλει τον Ντάνι Άλβες από τη φυλακή αλλά, προς το παρόν, δεν το έχει καταφέρει.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.