Γιατί ο Λύρατζης είναι πιθανό να πάει δανεικός στον Αστέρα μετά το ματς στις Σέρρες

Κώστας Πετρωτός16 Ιανουαρίου 2024

Ο Λευτέρης Λύρατζης είναι ένα από τα παιδιά που έχει βγάλει η Ακαδημία του ΠΑΟΚ, έπαιξε για πρώτη φορά στην πρώτη ομάδα την σεζόν 2018-2019 και μετά από έναν δανεισμό στον Βόλο την επόμενη περίοδο (2019-2020), έχει επιστρέψει και αποτελεί σταθερό μέλος της ομάδας, μετρώντας 91 ματς, 2 γκολ και 3 ασίστ. 

Από πέρυσι λόγω δύο σοβαρών τραυματισμών βγήκε από το αγωνιστικό πλάνο του Λουτσέσκου και φέτος έχει μόλις τρεις ολιγόλεπτες συμμετοχές, γεγονός που τον οδήγησε στο να ψάξει την λύση του δανεισμού.

Πριν το clasico με τον Άρη, ο Καβαλιώτης μπακ φαινόταν πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Τρίπολη για λογαριασμό του Αστέρα, ωστόσο μετά το ματς στο Βικελίδης και το πρόβλημα του Βιεϊρίνια με τις ενοχλήσεις στον γλουτό, σε συνδυασμό με την απουσία του Εκόνγκ στο Κόπα Αφρικα, αυτή η προοπτική «πάγωσε». 

Αυτό συνέβη προσωρινά, όπως όλα δείχνουν, για να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να διαχειριστεί τα ματς με Βόλο (Κύπελλο), Γιάννινα και Πανσερραϊκό, έχοντας διαθέσιμη εναλλακτική λύση πίσω από τον Σάστρε. Μετά το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό (δεν αποκλείεται να είναι και βασικός) και εφόσον όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάτι έκτακτο, το πιθανότερο είναι να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Αστέρα.

Η ομάδα της Τρίπολης δέχθηκε να περιμένει για περίπου ένα δεκαήμερο, πλέον, θέλει να προχωρήσει στο deal με τον 23χρονο μπακ και όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ο «Λύρα» θα γίνει ως το τέλος της σεζόν μέλος της ομάδας του Μίλαν Ράσταβατς. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.