Γιατί ο Λουτσέσκου θέλει μεταγραφή, αλλά δεν θα τρελαθεί αν δεν έρθει

Κώστας Πετρωτός31 Δεκεμβρίου 2022

Υπάρχει μία διαφορά στον τρόπο που ο Ραζβάν Λουτσέσκου τοποθετείται στο θέμα μεταγραφές σε σχέση με την περσινή σεζόν. Φέτος, ο Ρουμάνος τεχνικός ξεκαθάρισε δημόσια την θέση του, σημειώνοντας ότι λείπουν ορισμένα χαρακτηριστικά και θέλει-τουλάχιστον- έναν παίκτη με ποιότητα στην τελική ενέργεια για την επίθεση.

Το θέτει με τέτοιο τρόπο που δείχνει το “θέλω” του, αλλά δεν έρχεται κόντρα στην διοίκηση της ομάδας. Με απλά λόγια “να θα χαρώ αν έρθει ένας ποιοτικός επιθετικός, αν όμως δεν τον αποκτήσουμε δεν θα ρίξω λευκή πετσέτα, ούτε θα σταματήσω να παλεύω”. Ο 53χρονος προπονητής έχει την λογική ότι από την στιγμή που είναι στην ομάδα είναι στρατιώτης της και δεν μπορεί να βγαίνει απέναντι από την διοίκηση. Αυτή είναι η λεπτή γραμμή.

Υπάρχει, όμως, και κάτι άλλο: Ο Λουτσέσκου πιστεύει στην φετινή ομάδα του ΠΑΟΚ. Θεωρεί ότι και χωρίς ενίσχυση αυτό το υλικό, όσο κυλά η σεζόν και συνεχίζεται η δουλειά, θα προοδεύει και θα γίνεται καλύτερο σε όλους τους τομείς και στο σκοράρισμα.

Βλέπει ότι όλοι οι παίκτες προσπαθούν να δώσουν το μέγιστο, η μεταξύ τους χημεία γίνεται καλύτερη και αυτό φαίνεται με την εικόνα της ομάδας στο γήπεδο. Εκτιμά ότι της λείπει λίγη ακόμη αυτοπεποίθηση (θα έρθει με νίκες) και κάμποση ωριμότητα. Να ριζώσει στο μυαλό των παικτών η ιδέα ότι τα ματς τα τελειώνουμε και δεν δίνουμε δικαίωμα στον αντίπαλο να αμφισβητήσει την κυριαρχία μας και επίσης, να μην επιτρέπουμε να φτάνει ο κίνδυνος εύκολα στην περιοχή μας. Ο 53χρονος προπονητής εκτιμά ότι παιχνίδι με το παιχνίδι, και σε αυτούς τους τομείς, ο ΠΑΟΚ θα γίνεται καλύτερος και αυτό θα αποτυπωθεί και στην συγκομιδή βαθμών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.