Γιατί και για πόσο καιρό τιμωρήθηκαν Τζήλος και Καραντώνης από τον Μπένετ

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2022

Δημήτρης Καραντώνης και Θανάσης Τζήλος μπαίνουν στο «ψυγείο» από τον αρχιδιαιτήτη Στέφεν Μπένετ μετά τις κακές εμφανίσεις τους στα παιχνίδια της 2ης Αγωνιστικής με την ΕΠΟ να διαρρέει τους ακριβείς λόγους αλλά και την διάρκεια κατά την οποία θα τεθούν σε απραξία.

Συγκεκριμένα, στον διαιτητή του Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός, Καραντώνη, καταλογίζεται φυσικά το ακυρωθέν γκολ των γηπεδούχων το οποίο αλοίωσε και το αποτέλεσμα του αγώνα. Για τον λόγο αυτό, η τιμωρία του θα διαρκέσει για τρεις μήνες κατά τους οποίους θα υποβληθεί σε «περαιτέρω επιπρόσθετη κατάρτιση και εκπαίδευση» όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπένετ.

Από την άλλη, μικρότερη θα είναι η ποινή του Τζήλου, που σφύριξε το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος, ο οποίος θα μείνει εκτός ορισμών για ενάμιση μήνα. Ο Θεσσαλός διαιτητής τιμωρείται σύμφωνα με όσα διαρρέονται για το γεγονός ότι δεν είδε απευθείας το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων (αλλά χρειάστηκε την παρέμβαση του VAR), όπως και για τη μη αποβολή του Χατζηισαΐα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, χωρίς ωστόσο να του καταλογίζονται λάθη υπέρ του Δικεφάλου και αφού δεν αλοιώθηκε το αποτέλεσμα, η ποινή του είναι σαφώς μικρότερη από του Καραντώνη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.