Γιατί έμεινε εκτός Εθνικής ο Μπράμπετς

Γιώργος Στράντζαλης17 Μαρτίου 2024

Αν και σε προφορικό επίπεδο ο Γιακούμπ Μπράμπετς είχε ενημερωθεί ότι θα βρίσκεται στις κλήσεις της Εθνικής Τσεχίας για τους φιλικούς αγώνες με Νορβηγία (22/3) και Αρμενία (26/3), τελικά ενημερώθηκε ότι το όνομά του δεν συμπεριλαμβάνεται στις τελικές κλήσεις του Ιβάν Χάσεκ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για τους δύο άλλους Τσέχους διεθνείς Κούφαλ και Κούστα που είχαν πρωταγωνιστήσει στο περιστατικό παραβίασης του ωραρίου με παρουσία τους σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης τον περασμένο Νοέμβριο και πριν από κρίσιμα ματς της Τσεχίας για το EURO2024.

Πάντως, ο ομοσπονδίας προπονητής της Τσεχίας στη συνέντευξη Τύπου που έγινε την Παρασκευή ρωτήθηκε για τις επιλογές του, το αιτιολόγησε αλλά άφησε ανοικτό να κληθεί ο Μπράμπετς την επόμενη φορά και φυσικά να είναι στην αποστολή, το καλοκαίρι, για το EURO.

“Όταν μίλησα με τα παιδιά αυτοπροσώπως, ζητούσαν συγγνώμη. Για πολύ καιρό πίστευα ότι θα ήταν εδώ. Άλλαξα την απόφασή μου. Καθώς πλησίαζε η ώρα των υποψηφιοτήτων, εκτίμησα ότι θα ήταν πιο ωφέλιμο για την ομάδα αν δεν ήταν εδώ αυτοί οι παίκτες. Δεν βασίζεται στην απόδοση, αλλά νομίζω ότι είναι σημαντικό για την ομάδα σε αυτό το σημείο. Θα συνεχίσω να μιλάω με τους παίκτες, και όσον αφορά το Euro, κανένας από αυτούς δεν έχει κλειστή πόρτα. Θα τους σκεφτώ για το Euro. Η απόφαση ισχύει προς το παρόν και πιστεύω ότι θα παλέψουν για τις επόμενες κλήσεις” τόνισε ο Ιβάν Χάσεκ, αφήνοντας το ανοικτό αλλά και αρκετά θολό για τον κεντρικό αμυντικό του Αρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.