Γιατί είναι δύσκολο του Μπατάλια στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team17 Μαΐου 2020

Οι Πορτογάλοι στέλνουν τον Μπατάλια στον ΠΑΟΚ, αλλά η υπόθεση είναι δύσκολη και αυτό εξηγείται κυρίως από το οικονομικό.

Ο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια έχει ανοιχτές επαφές με την πορτογαλική αγορά, τόσο με την μεταγραφή Μίσιτς από την Σπόρτινγκ, όσο και με την παρουσία του Μάριο Μπράνκο στη θέση του τεχνικού διευθυντή, ο οποίος όμως διάγει τις τελευταίες ημέρες της θητείας του στον ΠΑΟΚ. 

Η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» σήμερα (17/5) κυκλοφόρησε με ένα «χτύπημα» στο πρωτοσέλιδο της το οποίο έκανε λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον μέσο της Σπόρτινγκ, ωστόσο υπάρχει μία διαφορετική οπτική στην συγκεκριμένη υπόθεση. 

Προ ημερών μέσα από το Metrosport.gr ενημερωθήκατε για την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ όπου το ανώτατο συμβόλαιο δεν θα ξεπερνάει το 1 εκατομμύριο ευρώ.  Ο Μπατάλια στην Σπόρτινγκ έχει ένα συμβόλαιο της τάξεως του 1.5 εκατομμυρίου ευρώ ανά έτος.

Επίσης η ρήτρα αποδέσμευσης του Μπατάλια ανέρχεται στα 8 εκατομμύρια ευρώ με τα «Λιοντάρια» όμως να έχουν βγάλει στη... «βιτρίνα» τον  παίκτη εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού του στο γόνατο, κάτι το οποίο του επέτρεψε να αγωνιστεί μόλις σε 9 επίσημα παιχνίδια φέτος.

Το 2018 η Γουέστ Χαμ είχε βάλει στο στόχαστρο της τον παίκτη με την τιμή αγοράς του να ανέρχεται στα 26 εκατομμύρια ευρώ! Ο μόνος τρόπος για να ευωδοθεί μια τέτοια μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, είναι να κατεβάσουν πολύ τις απαιτήσεις τους οι Πορτογάλοι.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.