Γιατί Άρης και Φετφατζίδης λένε όχι στο Ντουμπάι

Γιώργος Στράντζαλης28 Μαΐου 2020

Πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που έφτασε στα γραφεία, από ομάδα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για τον Γιάννη Φετφατζίδη, απέρριψε η ΠΑΕ Αρης! Ο 29χρονος επιθετικός διανύει μία από τις πιο γεμάτες σεζόν της μέχρι τώρα καριέρας του, είναι από τα βασικά – αν όχι το βασικότερο – γρανάζια της κιτρινόμαυρης μηχανής.

Με 35 αγώνες, τρία γκολ και εννέα ασίστ, συν ότι επέστρεψε στην Εθνική μέσω των εμφανίσεων που πραγματοποιεί με τη φανέλα του Αρη, είναι λογικό η ποδοσφαιρική του αξία να ανεβαίνει εκ νέου και να βρίσκεται στο μεταγραφικό ραντάρ ομάδων από το εξωτερικό. Για τον Φετφατζίδη υπάρχει καιρό τώρα ενδιαφέρον, για την ακρίβεια από τον περασμένο Ιανουάριο, όταν και πάλι ομάδα από τα Εμιράτα, η Αλ Ουάχντα, είχε “χτυπήσει” την πόρτα του και του Αρη, ωστόσο η πρόταση δεν ικανοποιούσε τις δύο πλευρές. Τώρα, ομάδα από το Ντουμπάι και πιο συγκεκριμένα η Αλ Γουάσλ, εξέφρασε επίσημα το ενδιαφέρον της για τον 29χρονο καταθέτοντας πρόταση ύψους 1,5 εκατομμυρίου.

Και πάλι όμως η απάντηση που δόθηκε ήταν αρνητική. Όπως μάλιστα ξεκαθαρίζουν στην Αλκμήνης η τιμή αφετηρίας για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για τον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή είναι τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Στον Αρη εκτιμούν ότι για τον Φετφατζίδη θα έρθουν κι άλλες προτάσεις και ίσως κοντά στα χρήματα που θέλουν και τον “κοστολογούν”.

Πέραν των χρημάτων και των “θέλω” του Αρη, πάντως, τίθεται και ζήτημα διάθεσης και θέλησης του ίδιου του Φετφατζίδη. Ο ίδιος στην προ μηνών πρόταση της Αλ Ουάχντα είχε εκφράσει την

επιθυμία του να συνεχίσει στον Αρη διότι δεν ήθελε να επιστρέψει σ’ ένα Πρωτάθλημα όπως αυτό του Ντουμπάι ή της Σαουδικής Αραβίας, στο οποίο είχε αγωνιστεί για 2,5 χρόνια με τη φανέλα της Αλ Αχλί. Θα προτιμούσε, εφόσον αποφασίσει να φύγει από τους Κιτρινόμαυρους προτού λήξει το συμβόλαιό του, ήτοι τον Ιούνιο του 2021, να πάει σε καλύτερο Πρωτάθλημα κι αν είναι εφικτό στην Ευρώπη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.