Γιασεμάκης: «Πολύ καλές κινήσεις ο Ζίβκοβιτς, θα κάνει μεγάλη καριέρα ο Τζόλης»

Metrosport Team14 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιασεμής Γιασεμάκης.

Ο βετεράνος επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την κατάσταση της ομάδας σήμερα και την πρωτιά που κατείχε στη λίστα με τα εύστοχα γεμίσματα, μέχρι που τον «εκθρόνισε» ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, επίτευγμα που ανέδειξε το metrosport.gr.

Μεταξύ άλλων ο Γιασεμής Γιασεμάκης είπε:

Πως είναι η κατάσταση στην Κύπρο με τον κορωνοϊό: «Τα πράγματα είναι δύσκολα σε όλο τον κόσμο. Εμείς ακολουθούμε την Ελλάδα 2-3 βδομάδες πίσω. Πάρθηκαν κι εδώ σκληρά μέτρα, έγιναν κι εδώ τοπικά lockdown. Είναι δύσκολα η κατάσταση και σε οικονομικό επίπεδο, ο κόσμος είναι φοβισμένος».

Για το υψηλό ποσοστό του στα γεμίσματα: «Είναι καλό να υπάρχουν τα στατιστικά στο ποδόσφαιρο, είναι μέρος να δουλεύουν οι προπονητές. Δεν ήξερα ότι ήμουν πρώτος στη λίστα. Είναι καλό να σπανέ τα ρεκόρ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Ζίβκοβιτς μετά τα δυο ευρωπαϊκά γκολ».

Για τις κινήσεις του Ζίβκοβιτς: «Δεν μπορώ να το βλέπω από την τηλεόραση. Οι οπτικές γωνίες της κάμερας δεν βοηθούν. Στο γήπεδο το αντιλαμβάνεσαι καλύτερα. Ο Ζίβκοβιτς κάνει πολύ καλές κινήσεις και δημιουργεί χώρους για τους συμπαίκτες του».

Για τον Τζόλη: «Είναι από τα μεγάλα ταλέντα της Ελλάδας και του ΠΑΟΚ. Αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ο ποδοσφαιρικός τσαμπουκάς, έχει αυτοπεποίθηση πιστεύει στον εαυτό του και έχει πολλά να δώσει ακόμα. Είναι έτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, ελπίζω είναι κατασταλαγμένος, να έχει το κεφάλι κάτω και πιστεύω ότι θα κάνει μεγάλη καριέρα».

Είναι καλυμμένος επιθετικά ο ΠΑΟΚ: «Μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι έχει προβλήματα στο σκοράρισμα. Μπορεί να έφταιγε η φιλοσοφία του προηγούμενου προπονητή. Σε κάθε αλλαγή προπονητή τα πράγματα πάνε προς τα πάνω στα πρώτα ματς. Ο Γκαρσία παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Με Παναιτωλικό και Απόλλωνα δεν καθάρισε γρήγορα τα ματς αλλά μέσα από τη δουλειά ο ΠΑΟΚ θα είναι θα είναι όπως τα προηγούμενα χρόνια με ευκολία στο σκοράρισμα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.