Γιασεμάκης: «Ομάδα συνόλου ο φετινός ΠΑΟΚ»

Metrosport Team03 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιασεμής Γιασεμάκης και μίλησε για τον φετινό ΠΑΟΚ, τους παίκτες που ξεχωρίζει και τις ακαδημίες. Επίσης αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της Γερμανίας από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων, ο Γιασεμής Γιασεμάκης δήλωσε:

Για τον αποκλεισμό της Γερμανίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο: «Σίγουρα δε μου έφερε λύπη. Αλλά από την άλλη δεν πετάω και από τη χαρά μου. Έτσι είναι το Μουντιάλ, υπάρχουν απογοητεύσεις. Σε τρία ματς η Γερμανία δεν μπόρεσε να προκριθεί όπως και το Βέλγιο που δεν είναι η ομάδα που ξέραμε τα προηγούμενα χρόνια. Σίγουρα είναι μεγάλη αποτυχία, είναι μια ομάδα με πολλούς τελικούς και έχει κατακτήσει τρόπαια. Μην ξεχνάμε και το εκκωφαντικό 7-1 επί της Βραζιλίας το 2014».

Για το χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕ Λεμεσού: «Χθες δεν μπόρεσα να δω το ματς λόγω υποχρεώσεων, τον παρακολουθώ στο πρωτάθλημα αλλά στη διακοπή με το Παγκόσμιο Κύπελλο είμαι “αδιάβαστος”. Κάπως χαλαρώσαμε με την ένταση των παιχνιδιών των πρωταθλημάτων τα Σαββατοκύριακα και βρήκαμε χρόνο για το Μουντιάλ».

Αν ξεχωρίζει παίκτες από τον φετινό ΠΑΟΚ: «Ο φετινός ΠΑΟΚ είναι ομάδα συνόλου, τα τελευταία χρόνια δεν έχει παίκτη που αν δεν τραβούσε, δεν τράβαγε όλη η ομάδα. Γι αυτό και κάποιοι παίκτες είναι σημαντικοί, αλλά καλύπτονται τα κενά».

Για τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ: «Αυτός είναι ο σκοπός της, να βγάζει παίκτες για την πρώτη ομάδα. Σε πολλές χώρες δεν υπήρχε αυτό το πράγμα. Αλλά βλέπουμε τις ακαδημίες του Άγιαξ, επενδύει σε αυτές βγάζει παίκτες και τους χρυσοπουλάει».

Για τη δική του ακαδημία: «Υπάρχει ταλέντο και παιδιά που κάνουν για το κυπριακό πρωτάθλημα. Προς παρόν δεν υπάρχει κάποιο παιδί που να κάνει για τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.