Γιασεμάκης: «Από τους καλύτερους στην Κύπρο Λοϊζου, Τζιωνής, χρειάζεται 1-2 μεταγραφές ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team09 Νοεμβρίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιασεμάκης Γιασεμή, και μίλησε για τους Λοΐζου και Τζιωνή που φέρεται πως σκανάρει ο ΠΑΟΚ, την σταθερότητα που λείπει από τον Δικέφαλο, σχολίασε την επιθετική γραμμή των «ασπρόμαυρων» ενώ τόνισε πως δεν του άρεσε η ευκολία με την οποία δέχεται γκολ η ομάδα του Λουτσέσκου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ σε Λοΐζου και Τζιωνή: «Αυτή τη στιγμή είναι στους 3-4 πιο ταλαντούχους Κύπριους ποδοσφαιριστές. Είναι μικροί σε ηλικία, είναι ο τρίτος χρόνος τους στην πρώτη ομάδα της Ομόνοιας. Είναι από τα καλύτερα που έχει να δείξει το κυπριακό ποδόσφαιρο, σίγουρα χρειάζεται μια πιο λεπτομερής παρακολούθηση. Γενικά στο ποδόσφαιρο υπάρχουν πάντα ταλέντα αλλά δεν είναι αρκετό αυτό».

Για την ήττα στην Κοπεγχάγη και την αντίδραση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Αυτό που λείπει από τον φετινό ΠΑΟΚ είναι η σταθερότητα, είναι σαν ασανσέρ. Στην πρώτη θητεία του Λουτσέσκου ήταν πιο σταθερή η ομάδα, αν και δεν έπειθε με την απόδοσή του. δεχόταν δύσκολα γκολ και έπαιρνε πιο εύκολα τους βαθμούς. τώρα βλέπουμε ένα παιχνίδι ο ΠΑΟΚ να πετάει και στο άλλο να βγάζει τα μάτια μόνο τους. Πρέπει να χτιστεί ένας κορμός γιατί υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που έχουν μεγαλώσει και η ηλικία παίζει κάποιο ρόλο. Επίσης, παίζει ρόλο και ο αριθμός των δανεικών ποδοσφαιριστών που έχει ο ΠΑΟΚ γιατί μετά από 6 μήνες-1 χρόνο θα πρέπει να τους αντικαταστήσει».

Για την επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ: «Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει από τότε που παίζαμε εμείς με το σήμερα. Τώρα είναι πιο δύσκολο. Ο Ζίφκοβιτς είναι μεσοεπιθετικός, δεν είναι δεύτερος επιθετικός όπως ήταν στην ομάδα τότε ο Οκκάς. Ο Αντρίγια είναι πολύ γρήγορος και επικίνδυνος παίκτης. Είναι ο μοναδικός που μπορεί να κάνει διεισδύσεις και θα προσπαθήσει να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Ο Μπίσεσβαρ είναι πιο οργανωτικός παίκτης, αλλά για να μην τον ήθελε ο περσινός προπονητής κάτι θα είδε».

Για το τι χρειάζεται ο ΠΑΟΚ τον Γενάρη και τι διαφορές έχει ο Ολυμπιακός: «Ο Ολυμπιακός δεν είναι καλύτερος από πέρυσι. Φέτος έχει μικρύνει η ψαλίδα των ομάδων, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός είναι καλύτεροι και γι’ αυτό υπάρχει περισσότερος ανταγωνισμός. Αυτό που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ είναι μια σταθερότητα και να πάρει την ουσία από κάθε παιχνίδι. Αυτό που δεν μου άρεσε εμένα είναι πως δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Όταν έρθουν τα αποτελέσματα, θα έρθει και η ψυχολογία. Χρειάζεται 1-2 παίκτες τον Γενάρη ο ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.