Γιασεμάκης: «Λείπει η σιγουριά από τον φετινό ΠΑΟΚ»

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2020

Λείπει η σιγουριά από το φετινό ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε ο Γιασεμής Γιασεμάκης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» τονίζοντας παράλληλα ότι ο Σφιντέρσκι είναι πιο ουσιαστικός του Άκπομ, που ίσως να μην έχει την εμπειρία να παίξει με δεύτερο φορ μαζί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τα παιδιά των ακαδημιών: «Κάποια στιγμή πιστεύω ότι θα έχουμε έναν παίκτη που θα αξίζει ο ΠΑΟΚ. Άλλαξε το επίπεδο τω παικτών που θέλει ο ΠΑΟΚ. Ένα μεγάλο ταλέντο στα 17 ή στα 18 του είναι δύσκολα να καθιερωθεί σε αυτόν τον ΠΑΟΚ. Πιστεύω στα 21 ίσως να μπορεί. Βλέπουμε παίκτες όπως ο Πέλκας που πήγε δανεικός, μάζεψε εμπειρίες και επέστρεψε πιο έτοιμος για να βοηθήσει και να δείξει την αξία του».

Τον ΠΑΟΚ πέρυσι και φέτος: «Δεν μπορεί μια ομάδα να πηγαίνει στα κόκκινα. Έπρεπε να σπάσει κάποια στιγμή το αήττητο των 50 παιχνιδιών. Και πέρυσι σε κάποια παιχνίδια δεν έπαιζε καλά και έπαιρνε τα αποτελέσματα. Φέτος ήρθε η ήττα από τον Παναθηναϊκό αλλά δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Μπάλα παίζουμε δεν γίνεται να κερδίζουμε πάντα. Η ομάδα είναι εξίσου πάρα πολύ καλή και έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πιο καλό και σταθερό Ολυμπιακό. Αυτή είναι η διαφορά πιστεύω. Ο Ολυμπιακός είναι πιο σταθερός, έχει πιο λίγες απώλειες».

Εάν είναι διαφορετικός ο ΠΑΟΚ του Φερέιρα: «Κάθε προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία. Ο Φερέιρα είχε μια καινούργια ομάδα, έπρεπε να μάθει το ελληνικό πρωτάθλημα, σίγουρα θα είναι μια δύσκολη χρονιά. Σε κάποια παιχνίδια η ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα. Σε γενικές γραμμές πέρυσι καταλαβαίνεις ότι οι παίκτες της ομάδας εάν δεχόταν γκολ θα έβαζαν δύο και θα κέρδιζαν. Αυτό τη σιγουριά δεν την βλέπω τη φετινή σεζόν. Σίγουρα παίζει ρόλο η ψυχολογία και η πίεση που έχουν οι ποδοσφαιριστές».

Τον Μίσιτς: «Ο Μίσιτς είναι εξαιρετικός. Είναι αυτός που κρατά το κέντρο αλλά για να φανεί αυτός κάποιοι παίκτες αυτή τη στιγμή δεν είναι σε φόρμα. Έχουμε παίκτες που έχουν κάνει μια κάμψη, έχουν κούραση, λείπει και ο Κρέσπο».

Τους επιθετικούς του ΠΑΟΚ: «Ο Σφιντέρσκι είναι πιο πολύ μέσα στις φάσεις. Μπορεί να μη σου γεμίζει το μάτι όπως τον βλέπεις, με το τρέξιμο και το στυλ του αλλά είναι πιο ουσιαστικός από τον Άκπομ. Δεν πιστεύω ότι ο Άκπομ έχει την εμπειρία να παίξει με δεύτερο φορ μαζί».

Το ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό: «Τον πρώτο λόγο τον έχει ο ΠΑΟΚ. Εάν και παρουσίασε δύο πρόσωπα στο πρωτάθλημα και στο κύπελλο. Στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός μας κέρδισε κατά κράτος σε κάθε μονομαχία και στα τρεξίματα. Κάτι που το αντιστρέψαμε εμείς στην Τούμπα και τους πατήσαμε στο λαιμό. Αυτά τα παιχνίδια είναι παιχνίδια πάθους και ψυχής. Όταν μπεις μέσα πρέπει ο καθένας να κερδίσει τον δικό του αντίπαλο, θα βγουν όλα τα άλλα μετά. Θα γίνουν ευκαιρίες και θα έρθει και το γκολ».

Το εάν αγαπά τον ΠΑΟΚ: «Είμαι ΠΑΟΚτσής. Πέρασα έξι χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Η κόρη μου η μικρή είναι επτά χρονών και περιμένει πως και πως να παίξει ο ΠΑΟΚ.Τα έχω φέρει τα παιδιά πριν τρία με τέσσερα χρόνια και θα τα ξαναφέρω».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.