Γιαννούσης: «Η δική μου φάση καθόρισε τον νικητή του τελικού Κυπέλλου»

Δημήτρης Καλαϊτζής28 Μαρτίου 2024

Η φάση του δοκαριού με τον Γιάννη Γιαννούση στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης αποδείχθηκε καθοριστική στην έκβαση του νικητή στον χθεσινό τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΜ ανάμεσα στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας και την ΑΕ Ευόσμου στο γήπεδο της Τούμπας. 

Ο υψηλόσωμος νεαρός αμυντικός του Ποσειδώνα στις δηλώσεις που παραχώρησε στο metrosport.gr στάθηκε στη δική του φάση και ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας που δεν κατάφεραν να κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο.

''Ο τελικός κρίθηκε στη δική μου φάση γιατί αν έμπαινε το γκολ ο Ποσειδώνας θα ήταν αυτός που θα κατακτούσε το Κύπελλο. Είχαμε την υπεροχή, ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά ο αντίπαλος βρήκε μόνο μία ευκαιρία από στημένη φάση και κατάφερε να σηκώσει το Κύπελλο. Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος'', είπε αρχικά και πρόσθεσε:

''Θα κοιτάξω από αυτό το παιχνίδι να βρω τα θετικά και να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά για να γίνω ακόμα καλύτερος. Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τους φιλάθλους της ομάδας μας για την συγκλονιστική τους παρουσία στις κερκίδες της Τούμπας και την αμέριστη συμπαράστασή τους μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Παράλληλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τους γονείς μου, όσο και τον ατζέντη μου, Αχιλλέα Χατζηνικολάου που τα τελευταία 7-8 χρόνια βρίσκεται στο πλευρό μου και με βοηθάει να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής''. 


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.