Γιαννούλης: «Θέλουμε να αντιδράσουμε, κανείς μας δεν πέρασε καλά αυτές τις ημέρες»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2023

Στην αναγκαιότητα που υπάρχει ώστε η Εθνική μας να κερδίσει αύριο (10/9) το Γιβραλτάρ ώστε να παραμείνει στο κόλπο της παρουσίας της στην τελική φάση EURO 2024 μέσω των προκριματικών ομίλων στάθηκε ο Κώστας Γιαννούλης.

Aναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν είναι ίδιας δυναμικής με Ολλανδία και Γαλλία. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να είμαστε ζωντανοί. Είναι μία καλή ευκαιρία να επανέλθουμε στις νίκες και να έχουμε ψυχολογία για τη συνέχεια», σχολίασε αρχικά.

Και μετά ρωτήθηκε για τις απουσίες, καθώς για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται οι Κώστας Τσιμίκας, Πέτρος Μάνταλος, Μανώλης Σιώπης, Δημήτρης Κουρμπέλης και Τζορτζ Μπάλντογκ και για αυτό άλλωστε κλήθηκε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. «Θα υπάρξουν απουσίες αλλά δεν σημαίνει κάτι για εμάς. Ο κόουτς έχει επιλέξει ένα γκρουπ που ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμο να παίξει».

Κλείνοντας ο διεθνής αριστερός μπακ στάθηκε και στην αντίδραση που πρέπει να «βγάλει» η «γαλανόλευκη» μετά την ήττα (3-0) στην Ολλανδία. «Θέλουμε να αντιδράσουμε, αλλά παίζαμε κόντρα στην Ολλανδία και δεχθήκαμε μία βαριά ήττα, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Είναι μία καλή ευκαιρία να νικήσουμε. Κανένας από εμάς δεν πέρασε καλά αυτές τις μέρες και θέλουμε να νικήσουμε το Γιβραλτάρ.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.