Πατέρας Γιαννούλη: «Θέλει να γράψει ιστορία στον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης»

Metrosport Team22 Σεπτεμβρίου 2020

Η άγνωστη ιστορία του Δημήτρη Γιαννούλη ως φιλάθλου στην Τούμπα και η ευκαιρία να γράψει ιστορία.
Ο Νίκος Γιαννούλης, πατέρας του Δημήτρη (και του Κώστα) Γιαννούλη μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» κάνοντας λόγο για τη μεγάλη ευκαιρία του γιου του και των παικτών του ΠΑΟΚ να γράψουν ιστορία, ενώ μετέφερε και την πρώτη εμπειρία του Δημήτρη Γιαννούλη στην Τούμπα ως φίλαθλος προ ετών!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν προτιμούσε ο Δημήτρης να παίξει σε αγώνες Play Offs Champions League με φανέλα μιας μεγάλης Ευρωπαϊκής ομάδας:

«Συγκεκριμένα σήμερα προτιμώ που παίζει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Είμαι κι εγώ ΠΑΟΚ, αλλά σήμερα όλα τα παιδιά έχουν ευκαιρία να γράψουν ιστορία, να μείνουν στην ιστορία της ομάδας. Άλλες ευρωπαϊκές ομάδες το έχουν πετύχει ξανά αυτό, έχουν περάσει στους ομίλους. Ο Δημήτρης θέλει πολύ να συμβάλει σε κάτι που ο ΠΑΟΚ θα πετύχει πρώτη φορά. Το έχει προσπαθήσει αρκετές φορές αλλά δεν το πέτυχε. Προσωπικά για σήμερα έχω καλό προαίσθημα για ισοπαλία ή νίκη».

Για τα συναισθήματά του στην καταπληκτική εμφάνιση του Δημήτρη κόντρα στην Μπενφίκα:

«Δεν περιγράφεται με λόγια. Είπα εννοείται πολλά μπράβο. Το είχε από μικρός ο Δημήτρης να τρέχει με την μπάλα, να επιτίθεται και το έβγαλε. Το έχει κάνει πολλές φορές να παίρνει τη μπάλα από πίσω να τρέχει και να συμμετέχει στις ευκαιρίες. Ως μπακ δεν μπορούσε να το κάνει, δεν το έκανε. Τώρα μ’ αυτό το σύστημα που έχει επιλέξει ο κόουτς νομίζω έβγαλε τα προσόντα του. Έτριβα τα μάτια μου κι εγώ»!

Για το πως πανηγύρισε εκείνο το γκολ:

«Έβλεπα τον αγώνα στο σπίτι με τη γυναίκα μου. Πανηγυρίσαμε εννοείται έντονα. Θα σας πω ότι έχουμε ένα σκυλάκι εδώ στο σπίτι που τρόμαξε από τις φωνές. Κρύφτηκε και το ψάχναμε»!

Για το ενδιαφέρον της Αταλάντα και σε ποιο βαθμό βρίσκεται:

«Δεν υπάρχει Αταλάντα τώρα, ούτε Νιουκαστλ, ούτε τίποτα. Το μυαλό του Δημήτρη είναι στο σημερινό ματς».

Για τη δήλωση Ρέμπε πως ο ΠΑΟΚ θέλει τον Γιαννούλη για την πρόκριση ομίλους:

«Αν περάσουμε στους ομίλους, είναι ευνόητο ότι θα μείνει ο Δημήτρης. Η ανανέωση απ’ ότι ακούω κι εγώ από τα ρεπορτάζ είναι στα σκαριά μετά τους αγώνες αυτούς. Πιστεύω θα γίνει. Δεν μιλάμε για τα οικονομικά με τον Δημήτρη. Πρέπει να έγινε επαφή. Δεν έχω εσωτερική πληροφόρηση».

Για την ιστορία της πρώτης παρουσίας του Δημήτρη με τον ίδιο στην Τούμπα ως φίλαθλος:

«Ήταν ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός το 1-1. Ο Δημήτρης ήταν τότε 8-9 χρονών. Το κλίμα της Τούμπας το ξέρετε όλοι πως είναι. Ο Δημήτρης όταν μπήκε και το ένιωσε συγκινήθηκε και φώναζε. Του λέω σε κάποια στιγμή: «Φαντάζεσαι μια μέρα να παίξεις εδώ;» και μου λέει: «Τρελός είσαι ρε μπαμπά;», κι όμως έγινε πραγματικότητα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.