Γιαννούλης: «Πανέτοιμος να δοκιμάσω τα όρια μου»

Γιώργος Ζαΐρης04 Ιουλίου 2021

Ο Δημήτρης Γιαννούλης ετοιμάζεται να ριχθεί στη μάχη της προετοιμασίας με τη Νόριτς ώστε να είναι έτοιμος για τη μεγάλη πρόκληση της Premier League.

Η Νόριτς απέκτησε τα δικαιώματα του και ο Έλληνας αμυντικός είναι χαρούμενος για αυτό αφού κέρδισε και ένα προσωπικό στοίχημα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Αγωνιζόμενος στους τέσσερις πρώτους μήνες ως δανεικός τώρα γνωρίζω πως ανήκω στην ομάδα και ανυπομονώ για τη νέα σεζόν. Ερχόμενος τον περασμένο Ιανουάριο ξέρω ότι μπορεί να έπαιρνα και ένα ρίσκο αφού αν η Νόριτς δεν ανέβαινε κατηγορία, θα έπρεπε να επιστρέψω πίσω στην Ελλάδα. Τώρα όλα είναι καλά για μένα».

Ο Γιαννούλης γνωρίζει πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι πολύ απαιτητικό στην Αγγλία: «Οι συμπαίκτες μου, φρόντισαν να με ενημερώσουν για αυτό αλλά είμαι πανέτοιμος. Άλλωστε πρέπει να εργαστούμε σκληρά αυτό το διάστημα για να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τόσο μεγάλες ομάδες. Ανυπομονώ να παίξω απέναντι σε τόσο μεγάλους παίκτες και κορυφαίες ομάδες και θέλω να δω τα όρια μου».

Αναφέρθηκε και στο άριστο κλίμα στην ομάδα: «Ερχόμενος εδώ είχα ένα άγχος γιατί προερχόμουν από μια άλλη χώρα. Όμως όλα τα παιδιά με δέχθηκαν καλά και ένιωσα πως βρίσκομαι σε μια οικογένεια. Έχουμε καλούς χαρακτήρες στα αποδυτήρια και αυτό είναι σημαντικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.