Γιαννούλης: «Να γίνω μέχρι το τέλος της σεζόν ο παίκτης που η Νόριτς ήθελε να αγοράσει»

Στέφανος Αβραμίδης09 Μαρτίου 2021

Ο Δημήτρης Γιαννούλης έχει βάλει το «αποτύπωμά» του στο νικηφόρο σερί της Νόριτς στον δρόμο της επιστροφής της στην Premier League.

Ο Κατερινιώτης μπακ μίλησε στην ιστοσελίδα eveningnews24.co.uk για το πρώτο του διάστημα στην αγγλική ομάδα και αναφέρθηκε και στη συμφωνία της Νοριτς με τον ΠΑΟΚ για την υποχρεωτική αγορά του εφόσον κατακτήσει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.

«Είναι λίγο δύσκολο, αλλά παιχνίδι με παιχνίδι νομίζω ότι είμαι καλύτερος. Έχω πολλά καλά πράγματα να δώσω στην ομάδα και ελπίζω ότι μέχρι το τέλος της σεζόν θα είμαι ο παίκτης που ήθελε να αγοράσει ο Νόριτς», είπε ο Γιαννούλης. 

«Ίσως την επόμενη σεζόν θα είμαι πολύ καλύτερος επίσης, οπότε μπορώ να βοηθήσω την ομάδα σε μερικά από τα δύσκολα παιχνίδια που έχουμε τον επόμενο χρόνο» πρόσθεσε ο Έλληνας άσος.

Στη συνέχεια ο Γιαννούλης αναφέρθηκε στην προσαρμογή του από την ελληνική Super League στην Championship.

«Είναι τελείως διαφορετικό. Εδώ το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο, είναι πιο σκληρό. Στην Ελλάδα, δεν παίζουμε ένα τόσο σκληρό παιχνίδι, έχει να κάνει περισσότερο με την τεχνική και την ποιότητα, αλλά εδώ πρέπει να είσαι μία μηχανή για να παίξεις. Όμως προσαρμόζομαι και απολαμβάνω να παίζω για την Νόριτς» ανέφερε ο 25χρονος αμυντικός.

Τέλος, ο Γιαννούλης μίλησε για την υποστήριξη που λαμβάνει από τον αδερφό του. Κώστα. 

«Με βοήθησε πολύ. Μιλάω μαζί του κάθε μέρα, δύο φορές την ημέρα ίσως, στο τηλέφωνο. Είναι πραγματικά υποστηρικτικός. Με βοήθησε όταν δεν ήμουν σε καλή κατάσταση και είχα κάποιες δυσκολίες, ήταν εκεί για μένα και του χρωστάω πολλά πράγματα. Έτσι, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ο αδερφός του και ελπίζω ότι τους επόμενους μήνες θα μπορεί να έρθει και να παρακολουθήσει ένα παιχνίδι εδώ στο Νόριτς» συμπλήρωσε ο Γιαννούλης. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.