Γιαννούλης-Μονακό: Πού βρίσκεται το φλερτ

Κώστας Πετρωτός15 Μαΐου 2020

Αποτελεί κοινό μυστικό στην Τούμπα ότι ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι πρώτος στην λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ που είναι πιθανό να πουληθούν αυτό το καλοκαίρι.

Απο τη μία η ανάγκη εξορθολογισμού του μπάτζετ (υπό τις επιταγές του FFP) και από την άλλη η λογική ότι η εξαιρετική σεζόν του (34 ματς, 1 γκολ, 5 ασίστ) σε συνδυασμό με την ηλικία του (25 ετών), κάνουν τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του να σκέφτονται πολύ σοβαρά το επιχείρημα ότι είναι η κατάλληλη περίοδος ο ΠΑΟΚ να ψάξει την προοπτική πώλησης του Κατερινιώτη αριστερού μπακ.

Το σχετικό μήνυμα έχει πάει και στην πιάτσα των ατζέντηδων που εδώ και εβδομάδες προσπαθούν να φέρουν στην Τούμπα πρόταση κοντά στο ύψος της ρήτρας των 10 εκατ. ευρώ. Η γαλλική αγορά, μάλιστα, «δουλεύεται» εδώ και μήνες και δεν είναι τυχαίο ότι τον περασμένο Ιανουάριο η Ρεν είχε κάνει επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ.

Τις τελευταίες μέρες, λοιπόν, διάφοροι ατζέντηδες μεταφέρουν στο περιβάλλον του Ιβάν Σαββίδη πληροφορίες για ζεστό ενδιαφέρον της Μονακό και πρόταση για την αγορά των δικαιωμάτων του Γιαννούλη που θα «σκάσει» άμεσα. 

Προς το παρόν, τουλάχιστον, όπως προκύπτει από το στενό περιβάλλον του ομογενή επιχειρηματία, δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση. Δεν αποκλείεται αυτή να έρθει σε σύντομο χρονικό διάστημα, ωστόσο, έχει σημασία ποια είναι τα χρήματα που θα προσφέρει η Μονακό στον ΠΑΟΚ.

Δεν αποκλείεται, βέβαια, να προκύψει και κάποια άλλη πρόταση, καθώς το όνομα του Γιαννούλη «κυκλοφορεί» τόσο στην Ιταλία, όσο και στην Γερμανία, αλλά και την Ρωσία.

Προς το παρόν, κρατάμε την κινητικότητα που υπάρχει στο όλο θέμα και μένει να φανεί τι προκύψει στην πράξη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.