Γιαννούλης, η επένδυση των 25.000 ευρώ

Metrosport Team31 Μαΐου 2020

Όταν ο ΠΑΟΚ πούλησε με 3,3 εκατ. ευρώ τον Κουλούρη στην Τουλούζ, ελάχιστοι είχαν αντιληφθεί την αξία της ανάδειξης ενός παιδιού, βγαλμένου από τα σπλάχνα της ομάδας. Ίσως η μεγάλη ευκαιρία να συμβεί αυτό θα έρθει μέσα από την πιθανή πώληση του Δημήτρη Γιαννούλη

Για όσους δεν το είχαν πληροφορηθεί ή δεν είχαν διαβάσει την δήλωση του προέδρου της ομάδας Γεράσιμου Ποτουρίδη στο metrosport.gr πριν από κάποιους μήνες, η απόκτηση του 25χρονου μπακ από τον Βατανιακό είχε κοστίσει στον ΠΑΟΚ 25.000 ευρώ.

Με βάση αυτό το δεδομένο, το ποσό των 6, 7 ή όσων εκατομμυρίων ευρώ φέρει στα ταμεία του ΠΑΟΚ η ενδεχόμενη πώληση του Κατερινιώτη μπακ, θα φανεί πολύ πιο έντονα η σημασία της επένδυσης σε ταλέντα που εντοπίζει και βοηθά στην εξέλιξή τους ο σύλλογος,.

Περιπτώσεις όπως του Κουλούρη ή του Γιαννούλη θα πρέπει να αποτελέσουν τον οδηγό για τον ΠΑΟΚ και το πώς οφείλει να κινηθεί για το μέλλον του.

Και καλό είναι να το σκεφτούν λίγο πιο ζεστά στην παρούσα φάση και οι άνθρωποι γύρω από τον Ιβάν Σαββίδη, όπως και ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που αν δεν κινηθεί ζεστά ο Δικέφαλος θα χαθούν και είναι κρίμα γιατί μπορούν να αποτελέσουν τους νέους Γιαννούληδες και Κουλούρηδες.

Είναι επιβεβλημένο ο ΠΑΟΚ να εκμεταλλευτεί, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι το κάνει μέχρι σήμερα, τις Ακαδημίες του και το πολύ οργανωμένο παιδομάζωμα που κάνει τα προηγούμενα χρόνια. ΟΙ συνθήκες είναι πιο ώριμες παρά ποτέ για να δημιουργήσει ο σύλλογος έσοδα μέσα από την ανάδειξη δικών του παικτών.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.