Γιαννούλης: «Ευλογημένος που φόρεσα το περιβραχιόνιο»

Γιώργος Ζαΐρης21 Οκτωβρίου 2020

Για την επιλογή να είναι ένας από τους εκλεκτούς που θα φορούν το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον ΠΑΟΚ, αλλά και για τη μάχη με την Ομόνοια στην Τούμπα για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Δημήτρης Γιαννούλης. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς ένιωσε όταν στο ΟΑΚΑ φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού: «Είναι πολύ σημαντικό και ήταν μεγάλη στιγμή αυτό που έζησα. Ηταν μια επιβράβευση για μένα και θέλω να ευχαριστήσω και τον Βαρέλα που είπε στον Μάτος να το φορέσω εγώ και νιώθω ευλογημένος αυτή τη στιγμή για αυτό που ζω».

Για το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια: «Εχουμε παρακολουθήσει την Ομόνοια στα ματς με τον Ολυμπιακό. Συμφωνώ ότι θα προσέξει την άμυνα της αλλά αν εμείς παρουσιαστούμε σοβαροί και κυριαρχήσουμε όπως και στο ματς με την ΑΕΚ θα έρθει γκολ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταποκριθεί σε όλες τις διοργανώσεις: «Η ομάδα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί και ο σχεδιασμός της ομάδας έγινε γνωρίζοντας ότι θα παίξουμε και στην Ευρώπη. Εχουμε ένα πλήρες ρόστερ και νομίζω ότι θα ανταποκριθούμε αρκεί να μην έχουμε ατυχίες και τραυματισμούς».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ στα δυο ματς με Κράσνονταρ και ΑΕΚ ήταν καλύτερος αλλά δεν κέρδισε: «Ημασταν καλύτεροι και στα τρία ματς αλλά δεν κερδίσαμε. Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός αλλά είναι θέμα αυτοσυγκέντρωσης γιατί αν τη χάσουμε για λίγα λεπτά το πληρώνουμε. Το δουλεύουμε με τον προπονητή και νομίζω ότι δεν θα αργήσει η στιγμή να συνδυάζουμε και καλές εμφανίσεις και νίκες».

Για το αν έχει έξτρα κίνητρο όταν παίζει στην Ευρώπη: «Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δίνουν κίνητρο σε όλους. Είναι μια ευκαιρία να αναδειχθείς μέσα από αυτά. Εγώ θέλω να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση για να μεγαλώσουμε το όνομα της ομάδας αλλά και το δικό μας. Δεν σκέφτομαι κάτι αυτή την ώρα για την ανανέωση, είμαι αφοσιωμένος στην ομάδα και ξέρω ότι θα γίνει το καλύτερο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.