Πρώτη προπόνηση για Γιαννούλη: «Έγινε το όνειρο μου πραγματικότητα - Ανυπομονώ να αγωνιστώ»

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2021

Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι πλέον κάτοικος Αγγλίας, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ πλέον να έχει τα απαραίτητα έγγραφα από την Αγγλική ομοσπονδία τα οποία θα του επιτρέπουν να αγωνιστεί με τη νέα του ομάδα, καθώς όπως ενημέρωσαν τα «καναρίνια», εκδόθηκε η κάρτα εργασίας του ποδοσφαιριστή και πλέον δηλώνει υποψηφιότητα για την πρώτη του συμμετοχή στην αναμέτρηση με αντίπαλο την Μίντλεσμπρο το Σάββατο (30/1) στο Carrow Road.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας σημείωσε: 

Στην αρχική του τοποθέτηση σημείωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, αποτελούσε όνειρο μου να αγωνιστώ σε ένα Αγγλικό κλαμπ, το οποίο πλέον γίνεται πραγματικότητα και αναμένεται να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Οι τελευταίες ημέρες ήταν αρκετά γεμάτες αλλά εγώ είμαι εδώ και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να αγωνιστώ με τους συμπαίκτες μου».

Για τα χαρακτηριστικά του ως παίκτης: «Είμαι ένας γρήγορος ποδοσφαιριστής και μου αρέσει πολύ να επιτίθεμαι αλλά είμαι αρκετά γρήγορος και στα αμυντικά μου καθήκοντα. Μου αρέσει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού και ευελπιστώ να προσαρμοστώ στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και να καταφέρουμε να  ανέβουμε στην Premier League».

Για τα ποδοσφαιρικά του βήματα μέχρι να φτάσει στη Νόριτς: «Ξεκίνησα το ποδοσφαιρικό μου ταξίδι στις χαμηλότερες κατηγορίες του Ελληνικού πρωταθλήματος και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ απέκτησε τα δικαιώματα μου, αλλά πήγα δανεικός σε μερικές ομάδες για ένα διάστημα  5 ετών. Στη συνέχεια επέστρεψα στον σύλλογο μέχρι τη στιγμή που ήρθα εδώ. Όταν άκουσα για το ενδιαφέρον της ομάδας ένιωσα ωραία και δεν χρειάστηκε να περιμένω πολύ για να το σκεφτώ και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».

Για τους λόγους που επέλεξε να έρθει στην ομάδα: «Η Premier League ήταν ο κύριος λόγος που είπα το ναι, καθώς θέλω με την ομάδα να επιτύχουμε την άνοδο. Γνωρίζω ότι πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα και πως οι άνθρωποι εδώ είναι αρκετά επαγγελματίες, καθώς είχα δει κάποια βίντεο από τις εγκαταστάσεις και ένιωσα αμέσως ότι θα ήθελα να βρεθώ εδώ».

Για τους παίκτες που γνωρίζει από τον σύλλογο: «Γνωρίζω αρκετούς παίκτες αλλά όχι προσωπικά, όπως ο Πούκι, με τον οποίο παίξαμε ως αντίπαλοι στο Nations League καθώς και άλλους δύο ποδοσφαιριστές, οι Κάντγουελ και ο Μπουεντιά. Ο Πούκι ήταν ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής της Φιλανδίας και του είχαμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή, καθώς είναι ένας τοπ ποδοσφαιριστής και θα χαρώ να παίξουμε μαζί».

Φωτογραφίες / Photos: Matthew Usher/Norwich City FC

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.