Γιαννούλης: «Δεν καταλαβαίνω πως ο διαιτητής έδωσε αυτό το πέναλτι στον Άρη»

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Δεκεμβρίου 2020

Για τη φάση του πέναλτι που κέρδισε ο Άρης στο πρώτο μέρος, στάθηκε στις δηλώσεις του ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Γιαννούλης μετά την ήττα στο Βικελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχω καταλάβει πως έδωσε ο διαιτητής αυτό το πέναλτι στον Άρη. Δεν έχω δει την ανακοίνωση της ομάδας μου ακόμη. Πολύ αμφισβητούμενη η φάση του πέναλτι. Χάσαμε την ψυχραιμία μας. Μπήκαμε στον ρυθμό του Άρη και εκνευριστήκαμε. Μας αδικεί το αποτέλεσμα, μια ισοπαλία την αξίζαμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στο ημίχρονο είπαμε πως πρέπει να ηρεμήσουμε. Δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Εμφανιστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Δεν αποτελεί δικαιολογία το ότι είχαμε ματς μεσοβδόμαδα. Δεν είχαμε καλή απόδοση. Δεν έπρεπε να συμβεί σε αυτό το ματς, αλλά έγινε.

Ο Άρης εκβίαζε μια κόκκινη κάρτα δική μας. Ξέρουμε πως θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν αποτέλεσμα από εμάς. Δεν στηρίξαμε το στυλ μας. Μπήκαμε στο... τρυπάκι των αντιπάλων και δεν μπορέσαμε να ανταπεξέλθουμε. Να μάθουμε από αυτή την ήττα και να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.