Γιαννουλίδης: «Φαν της ενόργανης ο Νταρίντα, κόλλησε το μικρόβιο και ο γιος του»

Metrosport Team11 Νοεμβρίου 2023

Για την ενασχόληση του Βλάντιμιρ Νταρίντα με την ενόργανη και τις προσπάθειες του γιου του στο άθλημα μίλησε ο Μίμης Γιαννουλίδης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γιο του Νταρίντα: «Είναι τέλειος. Σίγουρα θα γίνει καλύτερος από τον μπαμπά του. Είναι πολλοί που ξεκινούν από ενόργανη και καταλήγουν στο ποδόσφαιρο. Έχει το μικρόβιο της θείας του, που ήταν πρωταθλήτρια στην Κ14 στην Τσεχία. Είναι ένα γρήγορο παιδάκι. Είναι μόλις πέντε και είναι χαρά μας που τον φιλοξενούμε».

Για Νταρίντα: «Είναι φαν της ενόργανης. Έκανε ο ίδιος, η αδερφή του και ο γιος του. Θα έρθει να παρακολουθήσει το διεθνές κύπελλο που διοργανώνουμε. Θα έρθει και ο γιος του Μπράμπετς αλλά ακόμη δεν βρήκε την ευκαιρία να έρθει. Έχουμε καλές σχέσεις με τους αθλητές. Ο Νταρίντα του αρέσει ο ήλιος, η θάλασσα και η φιλοξενία».

Για τo Horizon Cup: «Η διοργάνωση γίνεται για τέταρτη φορά. Είναι η μεγαλύτερη στην ενόργανη γυμναστική. Συμμετέχουν 11 χώρες και οι αθλητές είναι πάνω από τους 160. Θα γίνει το Σαββατοκύριακο. Η είσοδος είναι ελεύθερη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.