Γιαννόπουλος: «Η Θεσσαλονίκη είναι ένας γίγαντας που...κοιμάται στην κολύμβηση»

Metrosport Team20 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές του ΚΟΕ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Πιστεύω θα βγούμε πρωταθλητές, είναι μια καινούργια διαδικασία στο αθλητικό γίγνεσθαι. Έχουμε κάνει τον αγώνα μας με σεμνότητα, και πιστεύω κερδίσαμε τις εντυπώσεις του προεκλογικού αγώνα».

Για τις λιγοστές εγκαταστάσεις κολύμβησης: «Το νούμερο είναι 162, εμείς κάναμε την έρευνα. Αυτό μπορεί να βελτιωθεί γιατί πλέον δεν στοιχίζουν τόσο τα κολυμβητήρια. Η ΓΓΑ, φοβάται την επόμενη μέρα και το κόστος συντήρησης. Αυτό μπορεί να λυθεί, είμαστε σε ένα καλό δρόμο και πιστεύω πως θα γίνουν περισσότερα».

«Στην Θεσσαλονίκη, είναι πολύ λίγα, έπρεπε να απασχολήσει και την τοπική κοινότητα. Το κολύμπι είναι απαραίτητο για τα παιδία. Τα τελευταία 20 χρόνια, δεν έχει γίνει ένα μεγάλο event στην πόλη. Οι εγκαστάσεις επαρκούν για κάτι τέτοιο, ήταν επιλογή της Ομοσπονδίας να μην προκρίνει την πόλη».

Ερωτηθείς για τις βλέψεις της Ομοσπονδίας: «Μιλήσαμε για 8 άξονες, την ανάπτυξη , τον πρωταθλητισμό, το μάρκετινγκ και άλλα. Δεν υπάρχει καν στο οργανόγραμμα της Ομοσπονδίας. Μιλήσαμε για ανάπτυξη, θα δώσουμε έμφαση στις περιφέρειες. Η Θεσσαλονίκη, είναι ένας γίγαντας που κοιμάται. Πρέπει να πείσουμε τους γονείς και τα παιδιά, ότι η κολύμβηση δεν είναι μόνο να μαθαίνεις να κολυμπάς. Οφείλουμε να μάθουμε στα παιδιά, ότι έρχονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, και ότι μέσα από αυτό θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι».

Για το γεγονός ότι δεν έχουμε επιτυχίες στην κολύμβηση: «Πάσχουμε να προβάλλουμε τα πρότυπά μας. Στον υγρό στίβο, έχουμε πολλά, πρέπει να τους προβάλλουμε. Αξίζουν θαυμασμό αυτοί οι άνθρωποι. Οι παράγοντες αυτοί, «παίζουν» μόνοι τους για 37 χρόνια. Εμένα με πειράζει αυτό, διότι έχουν κρυφτεί πίσω από έναν μεγάλο αθλητή, λυπάμαι γι'αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.