Γιάννης Τοπαλίδης: «Δεν αξίζει η Ελλάδα να είναι σε αυτό το γκρουπ»

Metrosport Team18 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Τοπαλίδης. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και βοηθός προπονητή του Ότο Ρεχάγκελ με τον οποίο κατέκτησε το Euro του 2004, μίλησε για την σημερινή αναμέτρηση της Εθνικής με την Σλοβενία.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5

Για την αναμέτρηση με την Σλοβενία: «Φαβορί η Ελλάδα σήμερα αλλά αυτοί έρχονται ως πρώτοι. Θα «σκυλιάσουν» να κρατήσουν την πρώτη θέση. Αν το πάρουμε από πλευράς ποιότητας και ποδοσφαιριστών, θα κερδίσουμε.»

«Η εθνική έχει παίξει καλά στα τελευταία παιχνίδια αλλά πρέπει να πάρουμε ως μέτρο σύγκρισης και τους αντιπάλους. Η Κύπρος και η Μολδαβία, είναι χαμηλής ποιότητας ομάδες, δεν μπορούν να μας κοντράρουν. Χθες η Κύπρος έπαιζε στο Μοντενέγκρο, και έχανε 3-0 στο 28'. Ο Ρεχάγκελ πάντα έλεγε ότι όταν βλέπεις τα αποτελέσματα μιας ομάδας, αυτό κάτι δείχνει. Βλέπω τις ομάδες που είναι στο γκρουπ το δικό μας, δεν αξίζει στην Ελλάδα να βρίσκεται σε αυτό το γκρουπ. Με παίρνει ο Ότο τηλέφωνο και τον ενημερώνω, μου λέει πως τότε είχαμε καλούς παίκτες, όχι όπως τώρα. Πολλοί από αυτούς δεν θα μπορούσαν να ανταποκριθούν τότε. Είχαν μεγαλύτερο ταλέντο τότε. Υπάρχουν 2-3 που θα ήταν στο ρόστερ, όπως ο Φορτούνης για παράδειγμα. Ο Τσιμίκας σαν αριστερό μπακ είναι καλός και μας άρεσε, αλλά πρέπει να το δουν πιο ομαδικά και να έχουν επιτυχίες».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.