Γιάννης Παπακωνσταντίνου: «Ο Αγροτικός Αστέρας είναι στο χειρότερο σημείο της ιστορίας του, μπορεί να μην παίζουμε πουθενά του χρόνου»

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Αγροτικού Αστέρα Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις όσο αφορά την πιθανότητα να βρεθεί κάποιος επενδυτής στην ομάδα, αλλά και την κατάσταση του συλλόγου και την απουσία στήριξης της πολιτείας.


Για την κατάσταση στον Αγροτικό Αστέρα και τις εξελίξεις: «Δεν υπάρχει κάτι βέβαιο για τον Αγροτικό Αστέρα, δεν ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίζει την επόμενη σεζόν. Μετά την αποχώρηση του Κ. Παπαβραμίδη έχουμε κάνει δύο συνελεύσεις, με δύο ανθρώπους να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για να μπουν στην ομάδα αλλά δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη συγκεκριμένη. 

Για την καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης: « Άλλα πράγματα θα γινόταν αν έπαιζε Super League 2 ο Αγροτικός Αστέρας, αλλά οι εξελίξεις δεν μας βοήθησαν και πήγαν όλα πίσω». 


Για το χρονικό περιθώριο που υπάρχει ως προς την δήλωση συμμετοχής στην Γ' Εθνική:
«Αύριο είναι η κομβική μέρα για την συμμετοχή, ως την Δευτέρα (31/10) μπορούμε να δηλώσουμε ομάδα, μας έχουν μείνει δύο ποδοσφαιριστές οπότε αν υπάρξει θετική εξέλιξη θα πρέπει να το τρέξουμε».

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί επενδυτής: « Έχουμε μιλήσει με την ΕΠΣΜ, αλλά στην Α1 δεν μπορούμε να παίξουμε και το πιθανότερο είναι πως αν δεν βρεθεί κάτι ως αύριο (27/10) ο Αστέρας δεν θα παίξει σε καμία κατηγορία την επόμενη σεζόν».

Για τους παίκτες που υπήρχαν στην ομάδα: «Είχαμε δύο κατηγορίες παικτών αυτούς που υπήρχαν στο ρόστερ από πριν και αυτούς που προπονούνταν με την ομάδα αλλά δεν ανακοινώθηκαν. Και οι μεν και οι δε ζήτησαν τα δελτία τους όταν βγήκε η απόφαση για να μπορέσουν να βρεθούν σε άλλη ομάδα». 

Για την κατάσταση του συλλόγου και την στήριξη της πολιτείας: «Είμαστε στο χειρότερο σημείο της ιστορίας του συλλόγου. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι η μεγαλύτερη ομάδα των Δυτικών Συνοικιών και φέτος έκανε εκπληκτική πορεία. 

Από τους τοπικούς φορείς κανείς δεν ασχολείται, ούτε ένας από τον πολιτικό κόσμο. Η πολιτεία έχει διαλύσει το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γίνεται να μην γνωρίζουν οι ομάδες μέχρι μέσα Οκτώβρη που θα παίξουν και κάτω από ποιες συνθήκες».

Για τις ζημιές στις εγκαταστάσεις: «Κάποιοι σπάσανε παράθυρα και πόρτες στο προπονητήριο των ακαδημιών σε ένα χώρο που δεν είχε κάτι να πάρεις, υπάρχουν πράγματα που χρησιμοποιούμε στις προπονήσεις των ακαδημιών».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.