Γιάννης Μποσταντζόγλου: «Ό,τι μαλ@κία ακούω πρέπει να τη σχολιάζω;»

Metrosport Team20 Δεκεμβρίου 2022

Στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ρίσκο» βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ο ηθοποιός μίλησε στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών και ρωτήθηκε τόσο για την θεατρική επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη, όσο και για τα όσα φέρεται ότι υποστήριξε η Βίκυ Πρωτογεράκη στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.


Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, το βράδυ της Δευτέρας, αλλά όταν η κουβέντα έφτασε στην Βίκυ Πρωτογεράκη, ο ηθοποιός «εξερράγη» με τα όσα φέρεται να κατέθεσε στη δίκη Φιλιππίδη ότι «Το 90% των ανδρών ηθοποιών επεδείκνυε το μόριό τους».

«Ό,τι μαλ…α ακούω πρέπει να την σχολιάζω; Φίλη μου είναι η Βίκυ αλλά είπε μαλ…ες. Βρίζω, γιατί να μη βρίζω; Πείτε κάτι νορμάλ. Πρέπει να φτάσουμε στις κιλότες για να συζητάμε ρε παιδιά; Για θέατρο μιλάμε», είπε έξαλλος ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Σχετικά με τον Γιώργο Κιμούλη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, μια χαρά συνεργαστήκαμε. Τώρα, τι έχει συμβεί στις άλλες περιπτώσεις δεν ξέρω. Η συμπεριφορά του Γιώργου μοιάζει με πολλών σκηνοθετών. Ήταν γνωστή η συμπεριφορά του και πολλών άλλων, να σου πω ονόματα να γεμίσεις τετράδιο. Όλοι έτσι είναι, αλληλοβριζόμαστε μέχρι να βγει το αποτέλεσμα. Μην κάνουμε και τους ευγενείς».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.