Μώραλης: Τι λέει στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Πειραιά - «Επιστημονική φαντασία»

Metrosport Team24 Απριλίου 2024

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση της δολοφονίας του Γιώργου Λυγγερίδη έχει ανοίξει ντόμινο ανακοινώσεων από ανθρώπους, οι οποίοι σχετίζονται ή σχετίστηκαν με τον Ολυμπιακό. Ο δήμαρχος Πειραιά και πρώην μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, πήρε θέση σχετικά με τη διαφαινόμενη ανάμιξη προσώπων με ερυθρόλευκο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μώραλης, αναφέρει: «Με αφορμή ερώτηση δημοσιογράφου για δημοσιεύματα που εμπλέκουν άμεσα τον Δήμο Πειραιά με την υπό εξέλιξη έρευνα για υπόθεση οπαδικής - και όχι μόνο - βίας, δηλώνω τα εξής:

 «Είναι προφανές ότι πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας, η διακίνηση του οποίου από ορισμένους είχε επιχειρηθεί με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και πριν μερικούς μήνες. Και τότε και σήμερα εξίσου ανεπιτυχώς. Υπογραμμίζω, λοιπόν, ξεκάθαρα τα εξής:

 Οι συμβασιούχοι υπάλληλοι ορισμένου χρόνου προσλαμβάνονται στους δήμους με βάση τον ισχύοντα νόμο και την προβλεπόμενη από αυτόν διαδικασία. Και στις περιπτώσεις που αναφέρονται τα δημοσιεύματα τηρήθηκαν απολύτως όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες και παρά το ότι αυτό είναι γνωστό στους συντάκτες των δημοσιευμάτων, παραγνωρίζεται σκοπίμως.

 Είναι για τον καθένα απολύτως αυτονόητο ότι καμιά ιδιωτική επιχείρηση και πολύ περισσότερο καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος. Αν δηλαδή συμπεριφέρεται νόμιμα ή εάν διαπράττει αξιόποινες πράξεις.

 Στον ξεκάθαρο υπαινιγμό κατά του προσώπου μου και την προφανή προσπάθεια σύνδεσής μου με οποιαδήποτε πτυχή αυτής της υπόθεσης, σαφέστατη απάντηση παρέχει η πάγια τηρούμενη και δημοσίως γνωστή συμπεριφορά μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.