Γιάννης Κούστας - Δήμητρα Μέρμηγκα: Η ιστορία αγάπης του 65χρονου εφοπλιστή με την 29χρονη

Metrosport Team28 Ιουνίου 2021

Η ηλικιακή διαφορά στα ζευγάρια κάποιες φορές δεν παίζει κανέναν απολύτως ρόλο. Μία τέτοια περίπτωση είναι αυτή του 65χρονου Γιάννη Κούστα και της 29χρονης Δήμητρας Μέρμηγκα, που έχουν να μοιραστούν μαζί μας ένα love story βγαλμένο από ρομαντικό παραμύθι. 



Εκτός από τα 36 χρόνια που τους χωρίζουν και το χάσμα που λογικά κλήθηκαν να γεφυρώσουν για να είναι άριστη η επικοινωνία τους, υπήρχε ένα ακόμη ζήτημα που έπρεπε να αντιμετωπίσουν οι δυο τους. Το background τους είναι τελείως διαφορετικό, αλλά δεν έχει καμία σημασία. 

Ειδικότερα, ο Γιάννης Κούστας γεννήθηκε το 1956 με καταγωγή από ένα χωριό της Φωκίδας, την Αρτοτίνα. Όσον αφορά τις σπουδές του, αρχικά φοίτησε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Imperial της Βρετανίας όπου απέκτησε και το διδακτορικό του. 

Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε όταν ο πατέρας του, Δημήτρης, του παρέδωσε το 1987 τον απόλυτο έλεγχο της Danaos, με τον ίδιο να απογειώνει την επιτυχία της μέσα σε λίγα μόλις χρόνια! Η Δήμητρα Μέρμηγκα από την άλλη, γεννήθηκε το 1992 και οι σπουδές της αφορούν την Ιστορία της Τέχνης στο Deree College. Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα στον «Αστέρα», με την έλξη μεταξύ τους να είναι πολύ δυνατή από την πρώτη στιγμή!

Σημείο συνάντησης των πρώτων τους ρομαντικών ραντεβού ήταν ήσυχα ειδυλλιακά μέρη, όπως το «Nobu».

Το Σεπτέμβρη του 2018 γεννήθηκε και η κορούλα τους, που ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού. Η μικρή τους πριγκίπισσα πήρε το όνομα Κατερίνα, και βαφτίστηκε το καλοκαίρι του 2019 στην Κέρκυρα. Η οικογένεια μεγάλωσε κι άλλο όταν η 29χρονη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι τον Μάρτη του 2021. Πρόκειται για το έκτο παιδί του εφοπλιστή, που έχει δύο γιους και δυο κόρες από προηγούμενους γάμους με την Κλοντίν Καρμπονάρο και τη Σοφία Γιαννικοπούλου αντίστοιχα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.