Κόντης: «Με ενοχλεί η συμπεριφορά του Big 4 - Ξέρουν πολύ καλά ποιος είναι ο Άρης»

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στην Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης,ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την «απουσία» του Άρη από τις αποφάσεις που αφορούν την βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του στο Metropolis 95,5

Για την ανάρτηση που έκανε για τον Άρη: «Δεν την έκανα για λόγους εντυπώσεων επειδή πέρασα από τον Άρη. Ακόμα και ουδέτερος να ήμουν πάλι το ίδιο θα έλεγα. Ο Άρης, έχει μεγάλη δυναμική, έχει τα ίδια πρωταθλήματα με τον ΠΑΟΚ. Έχει κόσμου που γεμίζει το γήπεδο, σε τηλεθεάσεις είναι πάντα από τους πρώτους και έχει και πορείες στην Ευρώπη. Δεν είναι νεοφώτιστη ομάδα επείδη έπεσε κατηγορίες. Κάποτε είχε γίνει μια συνάντηση, και είχα πεί τότε οι πρόεδροι των ομάδων γιατί απουσιάζει ο Άρης. Γιατί τώρα δεν ζητάνε την παρουσία του;»

Γιατί δεν το ζητάει ο Άρης από μόνος του: «Ο Άρηςκλαά κάνει και δεν το ζητάει από μόνος του. Δεν μπορεί να πάει σαν το μικρό παιδάκι και να λέει γιατί δεν με φωνάζουν και εμένα. Ένας τρόπος υπάρχει για να το ζητήσει ο Άρης αλλά θα ήταν ακραίος. Θα έπρεπε να πει, εγώ κύριοι δεν συμμετέχω στις αποφάσεις που παίρνεται, απλά θα είμαι παρών στην Λίγκα, γιατί θεωρείται ότι η δυναμική που έχουμε είναι ομαδική ομάδας με 500 οπαδούς. Το θέμα είναι ότι ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ θα έπρεπε να ξέρουν καλά ποιος είναι ο Άρης». 

«Η πρώτη αναφορά που έκανε ο Κλάτενμπεργκ όταν ήρθε ήταν για τον Άρη, για την αναμέτρηση με την Ατλέτικο στην Ευρώπη. Δεν είναι μια ομάδα που εμφανίστηκε χθες».

«Εμένα με ενοχλεί η συμπεριφορά των Big 4, που δεν καλούν στο τραπέζι τον Άρη, και να πουν είναι και ο Άρης εδώ. Έχει το δικαίωμα ο Άρης βάσει τίτλων με τρία πρωταθλήματα. Η ιστορία της ομάδας είναι αυτή που τον κάνει να είναι στις κορυφαίες. Κάποτε ιδρύθηκε το ΚΟΠ για να αντιμετωπίσει τον Άρη».
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.