Γιάννης Κατσαρός: Εχθρός του καλού, το καλύτερο

Metrosport Team11 Απριλίου 2021

Ο Γιάννης Κατσαρός μετά από αρκετά χρόνια στα επαγγελματικά πρωταθλήματα ως ποδοσφαιριστής, εδώ και λίγα χρόνια έχει ξεκινήσει τη προπονητική του καριέρα. Αναλυτικά τα όσα είπε για όσα βιώνουμε με τον κορωνοιό αλλά και για την κατάσταση στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο 

-Πως βιώνετε την κατάσταση με το λοκντάουν καθώς συμπληρώθηκαν πέντε μήνες χωρίς αθλητική δραστηριότητα;

 «Σίγουρα είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο στο ψυχολογικό κομμάτι. Σε αυτό το χρονικό διάστημα που καθόμαστε προσπαθώ να αποκτήσω εφόδια πάνω στην δουλειά μου, να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου και για το λόγο αυτό παρακολουθώ διαδικτυακά μια ιδιωτική σχολή ανάλυσης αγώνων αλλά και scouting την ALFA SPORTS ANALYSIS».

 -Πως βλέπετε την επόμενη μέρα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου;

 «Δεδομένο είναι ότι θα υπάρξουν πολλά προβλήματα στην επανέναρξη των πρωταθλημάτων. Βλέπουμε ότι ακόμα και σε υψηλό επίπεδο έχουν προβλήματα οι ποδοσφαιριστές, είτε τραυματισμών, είτε απόκτησης αγωνιστικού ρυθμού».

 -Ποια είναι η καλύτερη στιγμή στην καριέρα σας;

 «Συνήθως είναι λίγες οι όμορφες στιγμές που σου μένουν στο ποδόσφαιρο, σε σχέση με τις όχι και τόσο ωραίες, αλλά είναι τόσο έντονα φορτισμένες που μένουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό σου. Ως ποδοσφαιριστής τις χρονιές που πανηγύρισα ανόδους, αλλά και την χρονιά που τερμάτισα πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (νυν Football League) στον Βόρειο όμιλο με τον Μακεδονικό. Ως προπονητής είμαι ακόμα σχετικά νέος, όποτε μπορώ να πω ότι σημαντικές στιγμές ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Αμπελόκηπων αλλά και η ανάληψη την τεχνικής ηγεσίας της ιστορικής ομάδας του Ηλυσιακού στην Γ Εθνική».

 -Πως κρίνεται τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ;

 «Τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΜ είναι αρκετά ανταγωνιστικά με ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει αξιόλογη πορεία ακόμα και σε επαγγελματικές κατηγορίες.

 Φυσικά υπάρχουν και προπονητές που δείχνουν ότι μπορούν να παρουσιάσουν ωραίο ποδόσφαιρο στις ομάδες τους με μοντέρνες ιδέες. 

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις κατά κύριο λόγο στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Φυσικά πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο άρα θεωρώ ότι πάντα πρέπει να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε σε όλα τα επίπεδα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.