Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δεν κατάλαβε ότι έκανε ρεκόρ!

Metrosport Team25 Απριλίου 2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμποέγινε ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των Μπακς, καθώς στη νίκη με 132-94 επί των Σίξερς σημείωσε 24 πόντους ξεπερνώντας  τον Γκλεν Ρόμπινσον. Ο ίδιος, πάντως, φάνηκε πως δεν το ήξερε. 

«Α, γι’ αυτό πανηγύριζαν οι φίλαθλοι; Ώστε γι’ αυτό φώναζαν. Τώρα το κατάλαβα. Είναι σπουδαίο επίτευγμα, αλλά πρέπει να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά. Είναι μαραθώνιος όχι αγώνας ταχύτητας και πρέπει να συνεχίσω να εργάζομαι και να έχω σπουδαίους συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο.

Παίξαμε σπουδαία, ήταν απίστευτα. Όλοι το διασκέδασαν. Όλοι έπαιξαν σκληρά. Κυκλοφορήσαμε καλά την μπάλα. Είχαμε περισσότερες ασίστ από αυτούς. Είχαμε λιγότερα λάθη από αυτούς. Όλα ήταν υπέροχα. Εάν πάμε στα σωστά σημεία στο παρκέ, κυκλοφορούμε την μπάλα και πάμε επιθετικά στο ζωγραφιστό, θα είμαστε αποδοτικοί. Εάν όμως δεν εργαζόμαστε σκληρά, δεν κάνουμε σκριν και παίζουμε σε αργό τέμπο θα έχουμε πρόβλημα. Έχουμε δει αρκετή ζώνη τον τελευταίο μήνα και αυτό είναι καλό επειδή θα το συνηθίσουμε ενόψει των playoffs».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.