Γιαννιώτης: Πολύ δύσκολη η επανέναρξη

Metrosport Team18 Ιανουαρίου 2021

Ο Μάνος Γιαννιώτης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον Οδυσσέα Κορδελιού, ενώ φόρεσε ακόμη την φανέλα του ΑΟ Καρδίας όπου και έπαιξε και στη Γ’ Εθνική, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι στην Ομόνοια Σίνδου. Το καλοκαίρι του 2019 είχε έναν τραυματισμό τον οποίο όμως ξεπέρασε. Ο έμπειρος επιθετικός για την κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορωνοιού επισήμανε: «Να ευχηθώ καλή χρονιά. Η κατάσταση είναι δύσκολη για όλο τον κόσμο. Είναι λογικό που δεν ανοίγουν τα γήπεδα με αυτή την πανδημία. Ευελπιστώ να τελειώσουν όλα γρήγορα και να γυρίσουμε στην κανονικότητα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν πάει πίσω σε όλους τους τομείς και θα είναι πολύ δύσκολη η επανέναρξη και για τους για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για τις διοικήσεις όλων των ομάδων».  

Πώς πέρασες όλη αυτή την περίοδο; 

«Η κατάσταση χωρίς το ποδόσφαιρο για μένα είναι δύσκολη γιατί έχω συνηθίσει και έχω αγαπήσει αυτό το άθλημα. Ο μοναδικός μου στόχος είναι να είμαι υγιής και να βοηθάω πάντα την ομάδα μου».  

Για την παρουσία σου στην ομάδα, τον Γιάννη Κεχαγιά και τον Γιάννη Πετράκη τι έχεις να πεις; 

«Η Ομόνοια είναι ένας ιστορικός σύλλογος που έχω αγαπήσει. Ο πρόεδρος της ομάδας ο κύριος Γιάννης Κεχαγιάς όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει τα μέγιστα σε αυτόν τον σύλλογο και για αυτό συνεργάζομαι τόσα χρόνια με αυτή την ομάδα. Με την επάνοδο του προπονητή Γιάννη Πετράκη ευελπιστώ η ομάδα να έχει μια καλή πορεία. Με τον συγκεκριμένο προπονητή συνεργάστηκα άψογα την πρώτη χρονιά που βρέθηκα στη Σίνδο».  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.