Γιαννιώτας: «Μου αρέσει πάρα πολύ ο Γκρέι, κάποια στιγμή θέλω να γυρίσω στον Αρη»

Metrosport Team09 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη, Γιάννης Γιαννιώτας, και μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται ο ίδιος, τις συζητήσεις με τους «κιτρινόμαυρους» τα τελευταία χρόνια και τις λεπτομέρειες που δεν τον έχουν φέρει ξανά στο «Κλ.Βικελίδης», σχολίασε την φετινή ομάδα του Αρη, ζήτησε υπομονή από τον κόσμο καθώς οι νέοι παίκτες χρειάζονται χρόνο ενώ σημείωσε πως κάποια στιγμή θέλει να επιστρέψει στους «κιτρινόμαυρους».

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το μέλλον του: «Συζητήσεις υπάρχουν αλλά ψάχνω κάτι καλό για να γεμίζει. Είχα προτάσεις από Ινδία, Αυστραλία αλλά δεν ήθελα να πάω σε μια τέτοια χώρα. Θέλω να πάω κάπου να είναι κοντά και η οικογένεια, αλλά και να ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο. Δεν θα το έλεγα πως το ιδανικό θα ήταν στην Ελλάδα, το ιδανικό είναι μια ομάδα να έχει ένα καλό πλάνο. Όταν έχεις χίλια προβλήματα στο κεφάλι σου, τότε αυτό βγαίνει και στο γήπεδο. Οι ελληνικές ομάδες έχουν αρχίσει και βλέπουν πρότζεκτ από ομάδες του εξωτερικού, πως κάνουν λύσεις και προσπαθούν να βαδίσουν σε αυτά τα χνάρια. Οι ελληνικές ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο, δεν λέω πως είναι τέλεια, αλλά θεωρώ πως είναι καλύτερα σε σχέση με τα προηγούμενα 5-6 χρόνια πριν. Την πρώτη μου χρονιά ως επαγγελματίας την χάρηκα πάρα πολύ, την χρονιά που πήγαμε με τον ΑΠΟΕΛ στους «16» του Γιουρόπα Λιγκ ένιωθα γεμάτος».

Για τον Αρη και την πρόθεσή του να επιστρέψει: «Η αγάπη μου για τον Αρη είναι δεδομένη, κάποια στιγμή θέλω να γυρίσω. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει στο μέλλον, ελπίζω κάποια στιγμή να γίνει. Εφτασα αρκετές φορές κοντά να γίνει το ντιλ με τον Αρη, αλλά κάτι γινόταν τελευταία στιγμή και χαλούσε. Υπάρχει μια αμοιβαία εκτίμηση από μένα στον πρόεδρο και το αντίστροφο, οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν για να γίνει. Το Α και το Ω σε μια ομάδα είναι να υπάρχουν παίκτες που καταλαβαίνουν την νοοτροπία μιας ομάδας, κι αυτοί είναι οι γηγενείς. Ο κόσμος τα λέει σε κάποιον που αναγνωρίζει ότι γνωρίζει την ομάδα και πως θα πιάνουν τόπο τα λόγια του. Πάντα οι ομάδες πρέπει να έχουν παίκτες που προέρχονται από τον ίδιο τον σύλλογο».

Για τη φετινή ομάδα του Αρη: «Περίμενα πολλά περισσότερα από την ομάδα, ψιλοφοβήθηκα από τις πολλές αλλαγές μετά από δύο συνεχόμενες φορές στην 3η θέση. Μπορεί να ήρθαν καλύτεροι από τους προηγούμενους αλλά χρειάζονται χρόνο και στην Ευρώπη δεν υπάρχει χρόνος. Νομίζω πως η ομάδα θα στρώσει και έχει το υλικό για να το κάνει. Ο κόσμος να πρέπει κάνει υπομονή».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει: «Ο Μαντσίνι είναι φορμαρισμένος, ο Πάλμα είναι πολύ καλός, ο Ματέο δεν έχει βρει τα πατήματά του. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Γκρέι, εγώ βλέπω τα στοιχεία του παίκτη και κάποια στιγμή θα βγουν στο χορτάρι. Δεν θα τον κρίνω από ένα πέναλτι που έχασε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.