Γιαννίκογλου: «Έχει να δώσει πράγματα στον ΠΑΟΚ ο Κουαλιάτα»

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο τερματοφύλακας του Πανσερραϊκού, Μάκης Γιαννίκογλου.

O 29χρονος γκολκίπερ μίλησε για τους στόχους της ομάδας του και σχολίασε τη φιλική ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Επίσης στάθηκε στον Νίκολας Κουαλιάτα τονίζοντας πως είναι παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων, ο Μάκης Γιαννίκογλου δήλωσε:

Για τα προβλήματα στη Super League 2: «Τα ‘χουμε ξαναπεί ότι γίνεται κάθε χρόνο, δεν αλλάζει. Θα ήταν ευχής έργον αλλά δεν βλέπω να αλλάζει κάτι. Τελειώνει ο Σεπτέμβριος και δεν υπάρχει σιγουριά για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Είναι μια από τα ίδια».

Πώς πήρε την απόφαση να πάει στον Πανσερραϊκό: «Το πιο σημαντικό είναι ότι είδα προοπτική στην ομάδα. Πέρσι είχε μία περίεργη χρονιά όμως φέτος έχει βάλει υψηλούς στόχους, θέλει να πρωταγωνιστήσει. Γι αυτό επέλεξα να γυρίσω στην Ελλάδα και ελπίζω να κάνουμε μια καλή χρονιά γιατί ο Πανσερραϊκός λείπει χρόνια από την μεγάλη κατηγορία και αυτός είναι ο στόχος. Γενικά δεν είχα εικόνα πριν έρθω. Αλλά σας λέω ότι υπάρχουν άνθρωποι με όραμα, γίνονται καλά πράγματα και θέλουν να βελτιώσουν τις εγκαταστάσεις και να μεγαλώσουν το γήπεδο. Υπάρχει κινητοποίηση γύρω από την ομάδα».

Για τον ανταγωνισμό με τον Ηρακλή στον οποίο έχει αγωνιστεί: «Είναι ιδιαίτερο για μένα αλλά είμαστε επαγγελματίες και κοιτάμε το καλύτερο για την ομάδα μας. Δεν ξέρω αν είναι έτοιμος ο Ηρακλής αλλά ελπίζω να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

Για τον βόρειο όμιλο της κατηγορίας: «Θεωρώ πως θα είναι ένα πρωτάθλημα με 5 ομάδες πρώτης ταχύτητας και θα είναι ανταγωνιστικό. Είναι η ΑΕΛ, η Αναγέννηση Καρδίτσας, η Νίκη Βόλου, εμείς ο Ηρακλής. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον».

Πώς είδε τον ΠΑΟΚ: «Ήταν ένα φιλικό πολύ σημαντικό για να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι γιατί έρχεται το πρώτο επίσημο ματς στο κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει στο πρωτάθλημα και αν εξαιρέσεις τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό ξεκίνησε καλά. Βέβαια με τον ΟΦΗ είχε ένα άτυχο αποτέλεσμα όπως εξελίχθηκε το ματς. Έχει πολύ καλούς παίκτες».

Για τον Νίκολας Κουαλιάτα: «Χθες ήταν ιδιαίτερα δραστήριος, έπαιζε καλά, ζητούσε την μπάλα να κάνει παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης που έχει να δώσει πράγματα. Νομίζω πως έκανε ένα καλό παιχνίδι. Αλλά από ένα τέτοιο φιλικό και για ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ δεν είναι ασφαλές δείγμα για έναν παίκτη».

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στην οποία επίσης έπαιξε: «Είναι ευλογία και λύτρωση για τον κόσμο της ΑΕΚ. Θα ζήσουν μεγάλες στιγμές όσοι είναι μέσα. Εύχομαι όλες οι ομάδες να αποκτήσουν γήπεδο. Είναι μια ιδιαίτερη ομάδα με προσφυγικές ρίζες και λαό που έχει άλλο δέσιμο. Το ότι ήταν άστεγη στοίχισε στον σύλλογο. Θα είναι τεράστια λύτρωση για τον κόσμο που θα επιστρέψει στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα είναι μεγάλη στιγμή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.