Γιαννίκης: «Καθηκον μας να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team01 Ιανουαρίου 2022

Προσπάθεια να πλησιάσει και να απειλήσει τον Ολυμπιακό θα κάνει η ΑΕΚ σύμφωνα με όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στη Bild. 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για ΑΕΚ: «Μια ομάδα όπως η ΑΕΚ έχει πάντα φιλοδοξίες. Το καθήκον μας είναι να πλησιάσουμε τον Ολυμπιακό και να εστιάσουμε την προσοχή μας στην ευρωπαϊκή παρουσία μας την επόμενη σεζόν. 

Ο τρόπος που παίζουμε χαρακτηρίζεται από ακρίβεια, ένταση και σκεπτικισμό. Η πρόοδος της ομάδας αναγνωρίζεται και εκτιμάται. Το στυλ μου είναι λίγο ασυνήθιστο για την Ελλάδα. Οι ακρογωνιαίοι λίθοι της φιλοσοφίας μου είναι το γρήγορο ποδόσφαιρο κατοχής και το επιθετικό πρέσινγκ».

Για τη σχέση του με τους προπονητής της Μπάγερν, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, και της Λειψίας, Ντομένικο Τεντέσκο: «Υπάρχουν συγκρίσεις και το θάρρος είναι βασικό στοιχείο και για τους δυο μας. Εγώ προσπαθώ να το κάνω με τον δικό μου τρόπο εδώ και ο Γιούλιαν με τον δικό του τρόπο στο Μόναχο.

 Έχουμε φιλική σχέση και είμαι εντυπωσιασμένος από τον τρόπο που στέκεται και βάζει την σφραγίδα του στην Μπάγερν. Αυτό ισχύει και για τον προπονητή της Λειψίας, Ντομένικο Τεντέσκο, ο οποίος είναι επίσης φίλος μου. Εξακολουθούμε να είμαστε σε επαφή με τον Ντομένικο και τον Γιούλιαν, ακόμα κι αν είμαστε όλοι πολύ απασχολημένοι αυτή τη στιγμή και δεν μιλάμε ή γράφουμε πλέον τακτικά».

Για τον Χακάν Τσαλχάνογλου (τον οποίο ανέδειξε στην Καρσλσρούη) και τον Ντίνο Μαυροπάνο: «Ο Χακάν δεν χρειάζεται να πει "ευχαριστώ". Όταν βλεπόμαστε, είναι πάντα θερμός μαζί μου και μου γράφει ωραία μηνύματα. Είμαι χαρούμενος για την πορεία του. Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος έχει ωριμάσει και εξελιχθεί από ταλέντο σε έμπειρο άνθρωπο και κορυφαίο επαγγελματία. 

Ο Μαυροπάνος έχει όλα όσα χρειάζονται για έναν κορυφαίο αμυντικό. Είναι δυνατός, με καλά εκπαιδευμένο σώμα, ταχύτητα και τακτική κατανόηση. Μετά τον πρώην σταρ της Ντόρτμουντ, Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο Μαυροπάνος είναι ο επόμενος Έλληνας που έχει ό,τι χρειάζεται ένας μεγάλος σύλλογος όπως η Μπάγερν Μονάχου ή η Μπορούσια Ντόρτμουντ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.