Γιαννακός κατά δολοφόνου Κυριακής: «Τσογλάνι που πρέπει να σαπίσει στη φυλακή»

Metrosport Team11 Απριλίου 2024

Δεμένους με ιμάντες στο Τζάνειο νοσοκομείο φέρεται να φυλάσσεται ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα, ο οποίος μαχαίρωσε εν ψυχρώ το θύμα του έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News», ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, σημείωσε ότι ο 39χρονος δείχνει ιδιαίτερα ανήσυχος και σπάει πράγματα στο δωμάτιό του, με τους γιατρούς να επιμένουν ότι είναι καλά στην υγεία του.

«Είναι θλιβερό να ασχολείται όλο το κράτος επί 10 μέρες με ένα σκληρό δολοφόνο, με ένα τσογλάνι που έπρεπε να είναι στη φυλακή, μέχρι τα βαθιά γεράματα. 

Το ΕΣΥ έχει να κάνει πιο σοβαρά πράγματα και μάλιστα σε μια περίοδο που δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε τους ασθενείς. Είναι καλά στην υγεία του, αλλά σπάει ό,τι υπάρχει εκεί. Τον έχουν καθηλώσει με ιμάντες και προσπαθεί να αποδείξει ότι έχει ψυχιατρικά προβλήματα», σχολίασε ο ίδιος.

Όπως τόνισε, ο  39χρονος με αυτή τη συμπεριφορά θέλει να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο με ψυχιατρική γνωμάτευση, ενώ ήδη οι πρώτες γνωματεύσεις των ψυχιάτρων, οι οποίοι τον εξέτασαν μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, κάνουν λόγο για ένα χειριστικό άτομο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.