Γιαννακόπουλος: «Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50»

Metrosport Team25 Απριλίου 2024

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί απόψε (25/4, 21:15) στο ΟΑΚΑ την Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε μήνυμα το οποίο είχε ως αποδέκτες τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που θα παρευρεθούν στο γήπεδο.


Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε από τον κόσμο της ομάδας να μην αντιδράσουν για τις διαιτητικές αποφάσεις, ενώ τόνισε πως είναι δουλειά του να διασφαλίσει το 50-50. 

Το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ μέσω instagram stοry:

«Φέτος έχουμε κάνει μια ομαδική προσπάθεια, διοίκηση, ομάδα, κόσμος, ώστε να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή της Ευρώπης. Πιθανόν σήμερα να είναι ο τελευταίος αγώνας που θα παίξουμε στην έδρα μας στην Euroleague. Θα ήθελα να παρακαλέσω να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε την άψογη συμπεριφορά μας στο ΟΑΚΑ και την ατμόσφαιρα που ζηλεύει όλη η Ευρώπη και που κρατάει το μπάσκετ ψηλά.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν αντιδράσεις στις όποιες προκλήσεις πιθανώς υπάρξουν, σαν αυτές της Τρίτης. Δεν είναι η δουλειά του κόσμου να βάλει τους διαιτητές και την Euroleague στη θέση τους και να διασφαλίσει το 50-50. Αυτή είναι δική μου δουλειά. Η δική σας είναι να φωνάξετε και να υποστηρίξετε την ομάδα. Τα λέμε το βράδυ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.