Γιαννάκης: «Είναι σπουδαία παίκτρια η Τσούμπα, την ζητούσαν πολλές ομάδες στον κόσμο αλλά επέλεξε τον Αρη»

Metrosport Team09 Ιουνίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο μάνατζερ του τμήματος γυναικών βόλεϊ του Αρη, Γιάννης Γιαννάκης, και μίλησε για την απόκτηση της Κενυάτισσας, Σάρον Τσούμπα.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την απόκτηση της Κενυάτισσας Σάρον Τσούμπα: «Είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα, μεγάλη μας χαρά που θα την έχουμε στην ομάδα. Είναι σπουδαία παίκτρια και σε καλή ηλικία, είναι 23 ετών. Την ζητούσαν από πολλά πρωταθλήματα, επέλεξε τον Αρη να είναι ο πρώτος της σταθμός εκτός Κένυας. Η προσέγγιση που κάναμε από τον Μάρτιο την έπεισε, της άρεσε το πρότζεκτ, η Θεσσαλονίκη, στη συνέχεια κατεύθυνε και τον μάνατζερ ο οποίος δεν ήθελε να την φέρει εδώ. Με προβληματίζει το πως θα προσαρμοστεί αλλά έχουμε την τεχνογνωσία με τις ξένες αθλήτριες. Νομίζω πάντως πως δεν θα έχει πρόβλημα προσαρμογής. Το μόνο που με προβληματίζει είναι επειδή μου ζήτησε αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις της, αλλά στην Κένυα οδηγούν με το αγγλικό σύστημα. Είναι απλό παιδί η Τσούμπα, είναι χαρούμενη που θα έρθει στην Ελλάδα, της εξήγησα το πλάνο μας και τις ξένες αθλήτριες που έχουν έρθει στην ομάδα».

Για το επόμενο πρωτάθλημα: «H ομάδα θα έχει 4 ξένες, τις έχουμε κλείσει και θα ανακοινωθεί το επόμενο χρονικό διάστημα. Θα είμαστε νεανική ομάδα, η μεγαλύτερη αθλήτριά μας θα είναι 29 ετών, η Βραζιλιάνα. Νομίζω πως η Τσούμπα θα είναι βαρόμετρο για το πρωτάθλημα, θα είναι μέσα σε 2-3 κορυφαίες του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε τα κεκτημένα, αν το καταφέρουμε θα είμαστε ικανοποιημένοι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.