Γιάνκοβιτς: «Μπράβο στους συμπαίκτες μου - Σπάνιο να βρεις κλίμα σαν του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team21 Νοεμβρίου 2021

Ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς μοίρασε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του για την προσπάθεια απέναντι στη Λάρισα.

Αρχικά είπε: «Ελπίζω να είναι όλοι υγιείς, όλος ο κόσμος. Βλέπουμε τι γίνεται καθημερινά με τον κορωνοϊό και όχι μόνο τριγύρω μας. Να πω πρώτα συλλυπητήρια στην οικογένεια της Βάσως Μπεσκάκη και να ευχηθώ περαστικά σε έναν συναθλητή μου (σ.σ. Στέφαν Γέλοβατς) που βρίσκεται στην εντατική. Ελπίζω να είναι καλά. Τα απλά πράγματα είναι αυτά που σου δίνουν δύναμη και να είναι όλος ο κόσμος καλά».

Για τον αγώνα: «Το παιχνίδι αντιπροσωπεύει τις προσπάθειες όλων μας. Είναι μια διαδικασία αγχώδης που πρέπει να περάσει κάθε επαγγελματίας παίκτης. Υποφέρεις αν δεν δώσεις το είναι σου. Αυτή είναι η δουλειά του κάθε αθλητή για να δώσει το αποτέλεσμα στην ομάδα του. Να πω ένα μπράβο στα παιδιά που δεν είναι στο βασικό ροτέισον της ομάδας, έκαναν πολύ καλή δουλειά και νομίζω ήταν ένα καλό παράδειγμα και για τα παιδιά που έρχονται από πίσω».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ παρά τις απουσίες: «Μας συσπείρωσε γιατί σαν σύνολο και σαν παρέα ανθρώπων που είμαστε, προσπαθούμε να βελτιωθούμε. Είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα, είναι κάτι σπάνιο για να το βρεις αυτό, από τον φύλακα του γηπέδου, τον προπονητή μέχρι τον πρόεδρο, όλοι είναι εξαιρετικοί. Όταν είσαι μια οικογένεια φαίνεται στο γήπεδο, επίσης και όταν δεν είσαι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.